Bearing Houses

Lejehuse

Bearing Houses

Lejehuse

Lejehuse

Certificerede, hygiejniske plastlejehuse

Flexbelt lagerfører Certificerede hygiejniske plastlejehuse, der er udstyret med keramiske eller rustfri standard kuglelejer.

Lejehusene fra NGI er smørefri på grund af det unikke design og er derved IP69K godkendt.

Lejehusene har samme indbygningsmål som standard lejehuse på markedet, og kan derfor nemt udskiftes ved dit næste vedligeholdelses stop.

 

Kategori: Lejehuse - Certificeret hygiejniske
Products Tags: Lejehuse

I samarbejde med

NGI-logo-4F

NGI
Hygienic components er verdens førende producent af certificerede industrielle hygiejnekomponenter.

Hygiejnisk certificerede lejehuse

Ved at vælge lejehuse fra NGI, der er optimeret med keramiske sfærisk kuglelejer, vil du være i stand til at opnå optimal kvalitet, robusthed og stabilitet. Lejerne er smørefri, hvilket minimerer vedligeholdelse og behovet for fedt, hvorved risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres.

NGI er den eneste producent i verden af certificerede hygiejniske lejehuse, der er designet i overensstemmelse med EHEDG, 3-A- og USDA-standarder. Produktgruppen består af fem forskellige typer lejehuse, der er udstyret med keramiske eller standard lejer af rustfrit stål. Lejehusene er designet i henhold til ISO3228_2013 med indsatslejer, der opfylder ISO9628_2006. Dette gælder også for ydre dimensioner, og det er derfor en perfekt hygiejnisk erstatning for en uhygiejnisk løsning. Vores lejehuse er IP69K-certificeret.

NGI Lejehuse

Let adgang til rengøring fra alle vinkler

Kan klare temperaturer -35°C til +110°C afhængigt af indsatslejet

Udstyret med leje af rustfrit stål eller keramik.

Testet og overholder ISO9628_2006 og ISO3228_2013

Designet i overensstemmelse med
EHEDG, 3-A- og USDA-standarder

De nye, hygiejniske lejehuse fra NGI er de eneste lejehuse i verden – designet i overensstemmelse med USDA-, EHEDG- og 3-A-designprincipper for at imødekomme og overgå kravene fra moderne produktionslinjer. Lejet er beskyttet af en patenteret, vandtæt forsegling, der blokerer for snavs og bakterier. Lejehusene er udstyret med leje af enten rustfrit stål eller keramik. Lejerne er smørefri, hvilket minimerer vedligeholdelse og behovet for fedt, hvorved risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres. Vores lejehuse er IP69K-certificeret.

Igennem vores solide samarbejde med NGI, sikrer vi den absolut bedste rådgivning, til at finde frem til netop den løsning der passer til din produktion.

youtube-video-thumbnail

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top