Plastic chain

Plastkæder

Plastic chain

Plastkæder

Plastkæder

Flexbelt har et bredt udvalg af plastkæder

FlexBelt tilbyder dig et stort udvalg af forskellige typer af plast og stål kæder. Plastkæder er transportbånd, som består af lameller i standard bredder. Plastkæder leveres i forskellige materialer  til almindelig transport, og forskellige overflader til akkumulering, stigende/faldende transport etc. til netop din applikation.

 

Kategori: Plastkæder
Products Tags: plast kæder

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Helheden er den afgørende

Plastkæder er et centralt element i den interne transport. Kæden kan accelerere, decelerere og positionere produkter nye steder i produktionskæden. Plastkæder har forskellig konstruktion og design alt efter behov. Selve kæden drives af tandhjul, der kan være konstrueret i enten plastik eller metal.

Det er ofte nødvendigt at have flere transportkæder for at skabe et komplet transportsystem, som passer til den enkelte installation. Forskellige industrier sætter forskellige krav til plastkæderne, som har et bredt anvendelsesområde, der spænder fra elektronik, tekstil og papir til fødevarer af mange slags. FlexBelts udbud af plastkæder lever fuldt ud op til industriens standarder, så du kan være sikker på at vælge en omkostningseffektiv og pålidelighed løsning.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer plastkæder:

Slat top kæder

LBP kæder

Flexi kæder

Slat top-kæder
Slat top transportkæder består af lige og radiusløbende plastkæder, eller lameller, som udgør et stort og fladt område til transporten. Disse anvendes i vid udstrækning inden for fødevarebranchen.

LBP-kæder
LBP-transportkæder minder om de meget udbredte slat topkæder. Dog er der monteret små ruller på toppen. Det er en fordel ved akkumulerende transport og bruges ofte i forbindelse med kasser eller lignende materiale.

Flexi-kæder
Flexi-kæder er ekstra fleksible og anvendes til transportsystemer med flere moduler. Eksempelvis inden for emballageindustrien og lignende.

Vores leverandører er verdens førende inden for området og yder en altid høj kvalitet. Du vil af vores kompetente personale opleve en professionel vejledning og rådgivning inden for produkterne, så du får skabt et fremragende og effektivt transportsystem internt i din produktion. Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top