Nyheder

Seneste nyheder fra Flexbelt

youtube-video-thumbnail

Se en kort demonstration i at bruge Habasit Saniclip

Nye produkter fra Megadyne

Læs mere om den nye generation af tandremme fra Megadyne, Megalinear FC og Megapower FC, som er godkendt til at have direkte kontakt med fødevarer.

nyheder-habachain2

1. Komplet Multi-Hub split tandhjul.
2. Udskifteligt Multi-Hub split vendehjul.
3. Udskifteligt Multi-Hub split tandhjul.
4. Udskifteligt Multi-Hub nav med rundt hul & not.
5. Udskifteligt Multi-Hub nav med glat rundt hul.

”HabaCHAIN® produkt serien”

HabaCHAIN® produkt serien findes som ligeud kørende såvel som svingende kæder, og er fuldt kompatible med industri standarden for disse. Dette sikrer en problemløs udskiftning af kæderne uden at skulle ombygge anlægget.

–HabaCHAIN® kæderne er til rådighed i en stor variation af materialer der hver i sær løser deres opgave inden for intern transport, som for eksempel lav friktion, forhøjet kemisk modstandsdygtighed, antistatisk, høj temperatur modstandsdygtighed og magnetiske kæder. Alle disse egenskaber kombineret med vores mere end 60 års erfaring indenfor denne branche sikrer dig en effektiv og problemløs transport.

Habasit’s patenterede Multi–Hub split tandhjul/vendehjul tilbyder stor fleksibilitet. Ved hjælp af vort patenterede system kan man anvende forskellige materialer på samme tandhjul eller vendehjul. Det betyder mindre lager omkostninger samt mindre vedligeholdelses omkostninger.

Billede1_14_a
Billede1_14_c

Nyt transportbånds koncept

Da transportbånd har en nøgle position i mange produktions processer, i fødevare industrien, så er hygiejne egenskaberne for transportbåndet meget vigtige.

For specielle applikationer hvor der stilles store krav til hygiejnen, har Habasit udviklet en helt ny transportbånds type ”Cleandrive”

Habasit Cleandrive har en super glat overflade kombineret med ”drive bars” på undersiden som muliggør at båndet drives ved hjælp af tandhjul. Dette sikre en enkel og effektiv styring af båndet, samtidig med at opspænding af transportbåndet, som almindelige transportbånd, ikke er nødvendig.

Båndet er fremstillet af høj kvalitets termoplast der tillader aggressiv rengøring og desinfektion. Båndets helt lukkede konstruktion sikrer at der absolut ingen indtrængen af bakterier vil være ved båndkanten.

I båndets længderetning er der indstøbt en kevlar kord for at sikre længde stabiliteten og samtidig sikres en høj ydelse af det nye Habasit Cleandrive.

Scroll to Top