Nyheder

Seneste nyheder fra Flexbelt

FlexBelt får bæredygtigt bronze fra EcoVadis

FlexBelt har netop modtaget en bronzemedalje fra EcoVadis, og det er et værdifuldt signal for samarbejdspartnere, leverandører og kunder. 

EcoVadis-certificering betyder mere gennemsigtighed
At være certificeret i EcoVadis viser, at vi er en ansvarlig og pålidelig leverandør, og derfor er en bronzemedalje værdifuldt. 

”Da vi i sin tid blev opfordret af vores samarbejdspartner Marel til at blive EcoVadis-certificeret, indså jeg med det samme, at vi havde en lang proces foran os”, siger Henrik Sørensen, som er adm. direktør for FlexBelt A/S.

At vinde bronze krævede at starte forfra

Første skridt for FlexBelt var at opdatere virksomhedens vision, mission og værdier, og her var det vigtigt, at alle medarbejdere kunne genkende hvert et ord og samtidig forstod, hvordan de ord blev oversat til arbejde og handlinger. Vi udarbejdede derefter en komplet personalehåndbog og begyndte at analysere alle procedurer og processer. For at få et EcoVadis-certifikat skulle vi dokumentere alt arbejde med ESG og præstationer inden for miljø, arbejdskraft, menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. 

EcoVadis’ formål er at informere og beskytte forbrugerne og kræver, at man som virksomhed tager stilling og ansvar til CSR -ESG og CO2-aftryk.

”Vi har nu fået en bronzemedalje for vores arbejde, og det er jeg meget stolt af. Det har været lærerigt at arbejde med at få beskrevet alle vores procedurer og processer samt at finde vores svagheder og styrker. Alle ansatte kender nu til firmaets værdier, og hvad vi gør for, at alle trives, og at vi tager ansvar for miljø og bæredygtighed. Det kan virke simpelt, når man skriver de tre ord CSR, ESG og CO2-aftryk, men der ligger rigtig meget ansvar, arbejde og beskrivelse bag de tre ord”, understreger Henrik Sørensen.

EcoVadis blev grundlagt i 2007 og udfører globale vurderinger af virksomheders arbejde med bæredygtighed. I dag er EcoVadis en af verdens største udbydere af risiko-, bæredygtigheds- og performancevurderinger og har et globalt netværk af flere end 100.000 vurderede virksomheder i mere end 200 brancher og 175 lande.

Ecovadis-2024
Scroll to Top