Drive belt

Drivrem

Drive belt

Drivrem

Drivrem

En drivrem bruges til at forbinde to eller flere roterende aksler mekanisk og altså drive selve transportbåndet.

Drivremme laves i et fleksibelt materiale, polyester, polyamid eller aramid, som er en stærk, varmeresistent variant af polyamid. Afhængig af de maskiner, som skal trækkes, hjælper vi dig med at vælge den rigtige drivrem.

Kategori: remme, transportbånd
Products Tags: drivremme

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Flexbelt er din loyale partner

Der er ikke nogen opgave, som er for lille eller for store til os hos Flexbelt. Vi ønsker at give alle vores kunder en løsning, som de sent vil glemme. I forbindelse med en drivrem vil det ofte være et fleksibelt materiale, som bruges til at forbinde to eller flere roterende aksler mekanisk. I samarbejde med vores professionelle leverandør udbyder vi et bredt sortiment af drivremme af en altid høj kvalitet med imponerende ydeevne. Der vil altid tages udgangspunkt i den enkelte situation og de dertilhørende behov, der resulterer i speciallavet løsninger og et bredt aspekt af maskindesigns. En drivrem er derfor ikke et enkeltstående produkt, men snarere en applikation, som skal lede til en større effektivitet.

Drivremmens egenskaber:

Lang levetid

Minimal vedligeholdelse

Lavt energiforbrug

Glat og stille kørsel

Ubegrænset levetid på remskiven

Bæltekoncepter varierer efter dine behov

Din situation og maskinapplikation er afgørende i valget af den rigtige drivrem. Af samme årsag tilbyder vi de følgende tre bæltekoncepter med forskellige trækkelagsmaterialer

Polyester

Polyamide

Lavt energiforbrug

Vores leverandør Habasit har i mange år arbejdet med polyester og udviklede dets egenskaber indenfor applikationer og produkter. Dette har resulteret i et produktsortiment med et fremragende forhold mellem pris og værdi. Dertil er denne type drivrem, som er fremstillet af polyester, karakteriseret som den alsidig drivrem, som dertil har en alsidig brug.

Det gennemtrængende og overbevisende ved vores drivremme fremstillet af polyamide er dens lange levetid og overbevisende pålidelighed. Dette gør sig gældende selv under de mest barske forhold. Yderligere er denne bæltetype ofte udbredt og populær til anvendelsen som forarbejdningsbælte.

Aramide drivremme er anvendelige i situationer, hvor der er høje krav til ensartethed og nøjagtighed. Dette kunne gøre sig gældende inden for tekstilindustrien, hvor de karakteristiske sofistikeret bælter ville være velegnet. Dertil er der inkluderet en høj elasticitet, som optimerer ydeevnen. Hos Flexbelt tilbyder vi også maskinremme.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top