Tandrem

Tandrem og tandremsløsninger

Tandrem

Tandrem og tandremsløsninger

Tandrem og tandremsløsninger

Tandrem er vores ekspertise – FlexBelt finder altid en løsning til jeres opgave

FlexBelt har arbejdet med design og produktion af tandrem og tandremsløsninger i mere end 25 år, og vi har derfor indsamlet solid viden på området. Vi har indgående viden om konstruktion af specialløsninger, så vi finder altid den rigtige tandremsløsning til netop jeres konkrete opgave. Her på siden kan du hente mere information om, hvad FlexBelt tilbyder inden for tandrem og tandremskiver:

  • Vi konstruerer specialiserede tandremsløsninger til alle formål
  • Tandrem til en konkurrencedygtig pris
  • Nyttig viden om levetid og udskiftning
  • Vi guider dig til det rigtige materialevalg – vi har indgående kendskab til gummi og termoplastisk
    polyuretan (PU)

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange åraige partner indenfor transportløsninger. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Megadyne-A

I samarbejde med Megadyne, tilbyder vi en bred vifte af tandremme og specialprodukter designet til at opfylde specifikke kundekrav.

Vi hjælper dig med den rigtige tandremsløsning

Det er afgørende at finde den helt optimale tandrem, når det drejer sig om præcision i jeres transportflow. Er du i tvivl, om hvordan en tandrem skal designes, kan du altid kontakte FlexBelt. Det kan f.eks. være hvordan en medbringer eller en belægning skal smeltes eller fræses sammen med en tandrem eller den helt nøjagtige lokning af huller i en tandrem.

Vi har i mere end 25 år konstrueret og fremstillet tusindvis af standard- og specialløsninger, så vi finder også den rigtige løsning til jeres projekt.

Vi tilbyder et bredt program af forskellige typer – både i standardudførelse og i specialfremstillet tandrem op til 600 mm. i båndbredde. Vi er lagerførende i tandrem i gummi – i typerne XL, L, H, XH,3M,5M,8M,14M og i PU T2,5, T5, AT5, T10, AT10, der anvendes i mange forskellige maskiner. Det kan være ventilationsanlæg, transmissioner, generatorer, rullebaner, boremaskiner, pakkemaskiner, specialmaskiner, posemaskiner eller fræsere.

Hvad enten vores kunde søger en maskinrem eller en rundrem, producerer vi dem efter opgave. De anvendes oftest i specialmaskiner og rullebaneanlæg og fungerer enten som drivrem eller transportrem. Det samme gælder plastkileremme, der også produceres efter opgave.

Vi oplever jævnligt, at en kunde skal bruge en ny tandrem eller specialløsning hurtigt. Vi er derfor lagerførende i alle råmaterialer, så vi kan producere en specialiseret tandrem inden for få dage.

Vi leverer alle relevante data og dokumentationer til en tandremsløsning til både fødevarebranchen og til andre brancher.

Tandremme og tandremsløsninger er Flexbelt eksperter i

Den optimale tandremsløsning til den helt rigtige pris

Vi samarbejder med de førende producenter af råmaterialer, så vi kan altid levere eller producere lige netop den tandrem, der optimerer jeres maskinløsning eller transportopgave. Vi leverer årligt mere end 1000 forskellige løsninger, hvor ca. 90% er specialfremstillede tandremsløsninger.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores tandremsløsninger. Men det er vigtigt for os at fremhæve, at en optimal løsning, der sikrer den eksakte ydeevne, måske godt kan være en lidt dyrere løsning, men den tjener sig hjem på den længere bane. Har I fået installeret den optimale tandrem, er I sikret en kontinuerlig drift og undgår unødig nedetid og driftstop - der ellers hurtigt kan blive en kostbar affære.

Derfor anbefaler vi altid den bedste tandremsløsning i forhold til transportopgavens krav, mhp. at opnå længst mulighed holdbarhed og uden at gå på kompromis med kvalitet.

Tandrem - levetid og udskiftning efter behov

En tandrem er en af de helt vitale dele, der sikrer at f.eks. en motor eller et transportbånd kører præcist, effektivt og kontinuerligt. Der kan være forskellige årsager til at remmen er defekt eller ikke kører optimalt. Det kan f.eks. være:

  • En tandrem, der er knækket. Det vil sædvanligvis betyde maskinstop eller nedbrud på transportbåndet.
  • En tandrem, der ikke er opspændt korrekt, hvilket medfører ujævn og ineffektiv drift.
  • En slidt tandrem med belægninger som kan medføre, at maskinen eller transportbåndet kører med lavere hastighed, og dermed opnår et mindre output.
  • At det ikke er den optimale tandrem til transportopgaven - og det kan medføre ineffektiv drift på maskinen eller transportflowet.

Det er vigtigt at holde opsyn og foretage jævnlige tjek af jeres tandrem. Den normale levetid for en tandrem er ca. 2-3000 driftstimer, men erfaringer viser, at hvis den rigtige tandrem anvendes, både i forhold til kvalitet og materialevalg, så kan den fungere upåklageligt i op til 6-8000 driftstimer.

Hvis uheldet er ude med en defekt tandrem, tilbyder FlexBelt service 24/7. Vi sender en specialist ud til jeres produktion på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Med vores indgående viden og mange års erfaring garanterer vi, at vi altid finder en løsning på jeres problemstilling. Vi kan hurtigt levere en ny tandrem, da vi er lagerførende i alle standarder samt i råmaterialer til specialløsninger. Mere end 30% af vores ordrer leveres inden for 24 timer.

Tandrem og materialevalg

Hos FlexBelt kan vi levere enhver tandrem i høj og miljøvenlig kvalitet. Vi leverer et bredt program af specialfremstillede tandrem-løsninger i gummi og termoplastisk polyuretan. Vi garanterer en kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige tandrem til dit projekt. Vi er desuden opdaterede på de nyeste materialer og teknologier, fordi vi samarbejder med de bedste europæiske producenter af råvarer på området.

Hos FlexBelt garanterer vi altid miljøvenlige materialer og høj kvalitet ved fremstilling af en tandrem. Vi ser en vigtig udviklingstendens inden for tandrem-løsninger, hvor der produceres i nye materialer, så man f.eks. kan undgå at benytte lim i produktion af løsningen. I stedet for lim, smelter man de forskellige dele sammen på en tandrem i en miljøvenlig proces, hvilket tilgodeser både miljøet og medarbejdere.

Miljøvenlig maskinrem

Et af de nyeste produkter i vores sortiment er en maskin-tandrem fra Hamid, som er et godt eksempel på en miljøvenlig løsning. Denne tandrem kan samles uden anvendelse af lim, og samlingen udføres ved sammensmeltning i en fikseringsskinne, der samtidig sikrer, at resultatet bliver 100% lige.

Vi anbefaler vores kunder at skifte til Hamid maskinrem, hvis de er på udkig efter en effektiv tandremsløsning, der er pålidelig og med lang levetid. Udskiftning og montering af denne populære tandrem-type kan gennemføres relativt hurtigt. Det tager ca. 10 minutter at lave en samling, og det betyder, at driftsstoppet på jeres produktion holdes på et minimum.

Tandrem og materialevalg til fødevarebranchen

Hos FlexBelt leverer vi mange specialløsninger til fødevarebranchen. Vores brede sortiment af plastkile- og rundremme omfatter fødevaregodkendte materialer i forskellige farver, hvor blå og hvid er de mest anvendte farver til fødevarer. Denne type tandrem leveres i både en ru og glat overflade samt med og uden forstærkningscord.

Desuden leverer FlexBelt en kilerem med forskellige belægninger, som f.eks. supergrip, Linatex, PUtex og Tenax og kan leveres både som rundrem og kilerem i forskellige hårdheder, fra shore 55D til 65A.

Scroll to Top