Conveyor & Straps

Transportbånd | Remme

Conveyor & Straps

Transportbånd | Remme

Transportbånd | Remme

FlexBelt tilbyder en bred vifte af forskellige typer remme. I kategorien remme, gemmer sig både standardremme og special fremstillede remme.

Programmet omfatter standard klassiske gummi kileremme, Poly v remme, drivremme og fladremme, som anvendes i mange forskellige maskiner som ventilationsanlæg, transmissioner, generatorer, rullebaner, samt boremaskiner eller fræsere.

Maskinremme og rundremme produceres efter opgave og anvendes oftest i specialmaskiner og rullebane anlæg, som enten en drivrem eller som transportrem. Det samme gælder plastkileremme som også produceres efter opgave. Vi tilbyder også tandremme af høj kvalitet.

For at kunne opfylde dine behov lagerfører vi alle råmaterialerne, og kan derfor hurtigt producerer den enkelte rem indenfor få dage.

Kategori: remme
Products Tags: remme

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Vi tilbyder dig en høj og miljøvenlig kvalitet

Flexbelt tilbyder dig altid en høj kvalitet og den nyeste teknologi inden for området, fordi vi samarbejder med de bedste europæiske producenter af råvarer.

Der udvikles og produceres en lang række nye materialer, som tilgodeser både miljø og medarbejdere, ved at produktet ikke skal bruge lim i samlingen.

Hamid maskinrem er et eksempel på dette og er det nyeste skud på produktprogrammet. Disse remme kan alle samles uden anvendelse af lim. Samlingen udføres ved sammensmeltning i en tilhørende fikserings skinne, der samtidig sikrer, at samlingen bliver 100% lige. Monteringen og udskiftningen af de populære maskinremme vil ikke gå unødigt udover din produktion. Det tager ca. 10 minutter at lave en samling, det betyder, at driftsstoppet bliver minimeret væsentligt. Vi anbefaler derfor vores kunder at skifte til Hamid maskinremme, hvis de er på udkig efter effektive og omfattende remløsninger, der er pålidelige med en tilhørende lang levetid.

Simpel og lim fri samlingsmetode

Overflader der er tilpasset transport opgaverne

Høj slidstyrke

Lavt energiforbrug

Elastiske båndtyper

Det brede sortiment af plast kile-& rundremme omfatter også fødevarer godkendte materialer, i forskellige farver. De mest anvendte til farver til fødevarer er blå og hvide.

Produkterne leveres med en ru og en glat overflade med og uden forstærkningscord.

Udover at kileremmene kan leveres med forskellige belægninger, som supergrip, Linatex, PUtex og Tenax, leveres både rundremme og kileremme i forskellige hårdheder, fra shore 55D til 65A.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top