Timing belt systems

Tandremssystemer

Timing belt systems

Tandremssystemer

Tandremssystemer

Få leveret tandremme efter dine behov

FlexBelt er Danmarks førende leverandør indenfor standard- og specialproducerede tandremme, hvad enten det er gummi eller i polyuretan.

Vi producerer og samler alle typer og størrelser hvor standard remmen ikke rækker. Vi er specialister i at belægge tandremmens overflade efter netop dit behov eller ønske.

Vi lagerfører alle standard tandremsskiver, tandbarre og klemplader til både udboringer og klembøsninger.

Tandremsskiver og barre kan leveres i Alu , stål og rustfri materialer

Kategori: tandremssystemer
Products Tags: tandremssystemer

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange åraige partner indenfor transportløsninger. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Megadyne-A

I samarbejde med Megadyne, tilbyder vi en bred vifte af tandremme og specialprodukter designet til at opfylde specifikke kundekrav.

Flexbelt tilbyder et bredt udvalg af tandremssystemer

Tandremssystemer er essentielle hjælpemidler til transport og positionering, hvor der er krav om en optimal og præcis placering af det produkt, som transporteres.

Tandremssystemet består af forskellige dele, som tilsammen udgør en helhed. Vi tilbyder en bred vifte af tandremme, tandremsskiver og klemplader i forskellige materialer og størrelser og med forskellige produktegenskaber. Fx leveres tandremme med forskellige tanddelinger og i både metrisk og tommemål.

Vi tilbyder desuden et stort udvalg af laser skårne medbringere, belægninger i gummi, pvc, og polyuretan , der kan fastgøres til remmene alt efter behov.

Dertil kommer falske tænder, CNC vakuum huller, fræset tænder og andre special løsninger efter dit behov og ønske.

Vi servicerer din industri

Vores fleksible produktion gør netop at vi kan servicere din produktion, udvikle og rådgive dig i dit næste tandremssystem. Det kan designes til at effektivisere arbejdet i præcis de maskiner, din industri anvender.

Godkendt til fødevarer

Fødevareindustrien har er en branche i stor fremgang og udvikling, som vi ønsker at bidrage til ved at gå forrest med de bedste godkendte materialer.

Vores udbud af tandremme er fødevarekontrolleret og godkendt til brug ifølge de europæiske forordninger. Dertil er de resistente over for olier og fedtstoffer og dermed anvendelige til alle former for behandling af fødevarer. Alle remme kan leveres med et certifikat.

Tandremmene leveres med forskellige cord, f.eks. rustfri og Aramid. Tandsiden er lukket, så corden beskyttes yderligere overfor rengøring og kemikalier.

Tandremsskiver og Tandbarre

Tandremsskiver XL, L, H, T2,5, T5, T10, AT5, AT10, 3M, 5M, 8M og 14M

Leveres i Alu, Stål og Rustfristål.

Leveres som udboringsskiver og til Taper Lock.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top