Laserskæring

Laserskæring af specialbånd og -emner til netop din opgave

Laserskæring

Laserskæring af specialbånd og -emner til netop din opgave

Laserskæring af specialbånd og -emner til netop din opgave

Få et nøjagtigt og flot resultat med laserskæring af Flexbelt

Laserskæring er en fleksibel og effektiv proces med et meget nøjagtigt og flot resultat. Hos FlexBelt har vi oparbejdet en stor erfaring og viden på området, og laserskæring indgår typisk, når vi skal løse præcisionsopgaver til en transportopgave. 

 

Her på siden kan du hente mere information om:

  • FlexBelts maskinpark og kapacitet inden for laserskæring
  • Hvorfor laserskæring er en effektiv teknik med høj præcision
  • Laserskæring i godkendte materialer med genanvendelse af spildmaterialer

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange årige partner indenfor transportløsninger. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Megadyne-A

I samarbejde med Megadyne, tilbyder vi en bred vifte af tandremme og specialprodukter designet til at opfylde specifikke kundekrav.

Større kapacitet på laserskæring i FlexBelts produktion

Da vi hos FlexBelt løser flere og flere opgaver med læserskæring, har vi investeret i en større maskine, så vi nu kan løse et bredere spektrum af opgaver, hvilket har øget vores kapacitet på området.

I vores produktion har vi på nuværende tidspunkt to lasercuttermaskiner, en mindre maskine der kan laserskære 1500 X 1200 mm. og den nye større maskine, som kan laserskære 2000 X 1500 mm.

Med den større maskine kan vi f.eks. fremstille specialløsninger til kurvebånd, som vi bl.a. leverer til distributionscentre og bagerier, og med den nuværende maskinpark kan vi læserskære i plader fra 0,3 mm og op til 10 mm tykkelse.

Vi udfører læserskæring i materialerne termoplastisk polyuretan (PU), plast og gummi, og vi får mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, som er tilfredse med løsningerne.

Fleksibilitet og præcision med laserskæring

Med laserskæring er der ikke behov for investering i dyre stanseværktøjer, så fleksibiliteten er stor og opstartsomkostningerne er lave ved enkelte emner eller mindre seriestørrelser. Desuden er læserskæring en langt hurtigere og mere effektiv proces. 

Vi anvender derfor ofte vores laserskæremaskiner, når vi skal skære specialbånd og pakninger til kundetilpassede løsninger. Vi kan skære båndet med laserskæring i nøjagtig den udformning, opgaven tilskriver, og resultatet bliver en ensartet og lukket flade uden trevler og kanter. I bl.a. den grafiske branche benyttede man tidligere knive og vand i skæreprocessen, men det giver flossede kanter og overflader, der samler skidt og snavs i transportflowet.

Laserskæring i godkendte materialer

Hos FlexBelt leverer vi mange specialiserede løsninger til bl.a. fødevare- og medicinalindustrien, så vi er altid lagerførende i materialer, der har de nødvendige godkendelser. Det er f.eks. materialer, der er godkendte i henhold til FDA, EU, USDA.

Ved enhver laserskæringsopgave er der altid spildmaterialer i processen. Hos FlexBelt er vi miljøbevidste, så vi opbevarer altid det overskydende materiale på ruller på vores lager, og genbruger spildmaterialet, når det passer i dimensioner til en ny laserskæreopgave.

Kontakt os og hør mere om vores mange løsninger inden for laserskæring→

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top