Plastic modular belt

Modulbånd plastik

Plastic modular belt

Modulbånd plastik

Modulbånd plastik

Modulbånd til dit transportbånd i plast

Modulbånd er et positiv drevet transportbånd, som er opbygget i forskellige kombinationer og kan bygges i et utal at længder og bredder efter dit ønske.

Modulbånd produceres i forskellige materialer og kan derfor anvendes i alle brancher og applikationer. Modulopbygningen gør at det altid er nemt at reparerer og servicerer.

 

Kategori: modulbånd
Products Tags: modulbånd plast

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Dine behov tilgodeses hos os

Hos Flexbelt finder du et kompetent udvalg af modulbånd, som vil tilgodese dine ønsker og behov. I et samarbejde med os vil vi i fællesskab få sammensat den løsning, der gør den endelige og længe ventede forskel. Habasit Modulbånd er plastik moduler, der samles i et murstens mønster, der muliggør at alle tænkelige bredder og længder kan imødekommes. Selve konstruktionen er bygget op omkring individuelle plastmoduler, som derefter er forbundet med sidestænger.

Modulbåndene kan kundetilpasses og leveres i forskellige materialer, der hver især sikrer den optimale transport. Båndene drives ved hjælp af tandhjul, der er derfor ingen båndspænding og ingen problemer med styring, da båndet tvangsstyres af tandhjulene. Grundet konstruktionen, hvor de enkelte moduler sammenbygges med en “pin”, er det meget enkel at montere samt demontere båndet for reparation eller rengøring. Derudover er det robuste design med til at effektivisere hele transporten internt og ligeledes i praksis. Alle båndtyper der er beregnet til fødevareindustrien, er udviklet med specielle hensyn til rengøringsvenlighed.

Modulbånd i forskellige versioner

Alt afhængig af den enkelte kunde vil der ofte være tale om specifikke maskiner, anlæg og designs. Af samme årsag vil der ikke være en standardløsning for det mest optimale modulbånd. De følgende vil derfor være forskellige versioner, som kan anvendes til formålet

Straight bånd

Radius bånd

Spiral bånd

Inden for modulbånd kan der investeres i de udbredte straight modulbånd, som primært anvendes til horisontale, strå eller faldende applikationer. Der vil dertil være mulighed for forskellige designs, som vil kunne tilpasses netop dine behov og ønsker.

I behovet efter modulbånd, som skal anvendes i buede applikationer, vil det optimale valg udgøre radius bånd. De vil kunne anvendes til henholdsvis lige og buede applikationer og findes i et bredt udvalg.

Spiral bånd er specialdesignet med en lang række fordele tilknyttet. Her blandt andet en betydelig forbedring i produktets support. Yderligere vil vedligeholdelses tiden nedsættes og forøge produktets kapacitetstid. Hos Flexbelt står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan få skabt en forskel i dit arbejde.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top