Conveyor belts

Transportbånd

Conveyor belts

Transportbånd

Transportbånd

Flexbelt tilbyder dig et bredt sortiment af kundetilpassede transportbånd til netop dit behov.

For at kunne sikre dig det absolut højeste serviceniveau lagerfører og producerer vi alt fra vores lokationer i Vejle og Frederiksværk.

Flexbelt repræsenterer de førende europæiske producenter af vævbånd, monolitiske bånd og trådbånd.

 

Kategori: transportbånd
Products Tags: transportbånd

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange årige partner indenfor transportløsninger. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Megadyne

Megadyne tilbyder en bred vifte af tandremme og special tilpassede  produkter.

”Vi køber alle de bælter, der indgår i vores løsninger hos FlexBelt. Vi har et rigtig godt og fleksibelt samarbejde, hvor FlexBelt altid kommer med innovative forslag til vores mange forskellige opgaver og løsninger. FlexBelts store fleksibilitet er meget vigtigt for os. Det betyder, at vi kan være den attraktive partner, der hurtigt kan levere de løsninger, som vores kunder efterspørger”.

Søren Lykke, Supply Chain Manager hos BARON A/S

Eksperter i transportbånd

Hos FlexBelt er vi eksperter i transportbånd, tandrem mm. Vi har arbejdet med design, konstruktion og produktion af transportbånd til industrien i over 25 år. Vi leverer årligt over 30.000 transportbånd til produktionsvirksomheder bl.a. inden for fødevarer.

Det er kundetilpassede løsninger – hvor vi altid prioriterer høj kvalitet, de bedste materialer, med et minimalt vedligehold og lang levetid. Vi samarbejder med de førende leverandører i Europa, så vi er altid opdaterede på de nyeste produkter, materialer og teknologier.

 

Hos FlexBelt kan vi tilbyde et meget bredt sortiment inden for transportbånd, som bl.a. er:

Traditionelle vævbånd

Monolitiske bånd

Modulbånd og Cleandrive

Stålbånd

 

Vævbånd – transportbånd med forskellige overflader

FlexBelt er lagerførende i et bredt udvalg af forskellige vævbånd. De traditionelle vævbånd består af polyestervæv og tilbydes i forskellige lamineringsoverflader afhængig af hvilken type materialer, der skal transporteres.

Vævbåndende er kendetegnet ved stor fleksibilitet, da man kan kombinere forskellige typer væv med forskellige typer materialer som polyethan, PVC og silikone. Vævbåndene er fleksible i forhold til forskellige applikationer, som f.eks. transport af små eller store enheder, tunge enheder eller hvor et bånd skal vende rundt om små valser eller næseruller.

Der findes over tusinde forskellige transportbåndtyper i vævbånd, med hver sin helt specifikke feature. Vi hjælper med at finde den optimale type af vævbånd til netop jeres behov, hvor vi altid har fokus på høj kvalitet og funktion.

Monolitiske bånd – transportbånd af plast

De monolitiske bånd er fremstillet i plast og er kendetegnet ved ingen væv. Båndene er velegnede til transport af fødevarer, da de ikke de-laminerer eller får trevler på båndkanten - og de kan derfor ikke absorbere bakterier.

FlexBelt er lagerførende i mange forskellige typer af monolitiske elastiske bånd. Vi har stor viden på området og kan rådgive dig i den helt rigtige kombination af overfladestruktur, materialefunktioner og farver så det netop passer til jeres produktion og transportflow.

Båndende kan produceres i to forskellige hårdheder. Undersiden kan f.eks. være hård for at opnå så lidt friktion som muligt, og oversiden meget blød for at opnå så høj en friktion som muligt for at fastholde produktet, der skal transporteres.

I vores produktion kan vi ligeledes svejse medbringer, bølgekanter og styreprofiler på båndet, så det har nøjagtig de funktioner, der sikrer, at jeres transportbånd fungerer optimalt.

Vi har flere maskiner som f.eks. en avanceret laserskæremaskine, hvor vi kan skære båndet i nøjagtig den udformning, opgaven tilskriver, og resultatet bliver en ensartet og lukket flade uden trevler og kanter.

Vi kan også tilbyde præcisionssvejsning (vejebånd), hvor vi forarbejder specialløsninger. Vi kan smelte forskellige dele sammen til en 100% homogen løsning uden unødige grater, trevler eller lignende.

Modulbånd og Cleandrive - hygiejniske transportbånd

Modulbånd er et positiv drevet transportbånd, der er opbygget i forskellige kombinationer og kan bygges i et utal at længder og bredder efter jeres ønske og behov.

Modulbånd produceres i forskellige materialer, og kan derfor anvendes i alle brancher og applikationer. Modulopbygningen betyder, at det altid er nemt at reparere og servicere.

Hos FlexBelt finder du et bredt udvalg af modulbånd i høj kvalitet. Som partner for Habasit i Danmark, leverer vi modulbånd i mange forskellige bredder og længder.

Modulbåndene kan specificeres i forskellige delinger og tykkelser nøjagtig til jeres behov, og leveres i forskellige materialer der sikrer den optimale transport. Båndene drives ved hjælp af tandhjul, så der er ingen båndspænding eller problemer med styring, da båndet tvangsstyres af tandhjulene. Grundet konstruktionen, hvor de enkelte moduler sammenbygges med en “pin”, er det relativ enkelt at montere samt demontere båndet ved reparation eller rengøring, og båndene har et hygiejnisk design på bagsiden, så de er nemme at rengøre.

Cleandrive er et hygiejnisk transportbånd til fødevarer. Det har en helt glat og jævn transportside, mens undersiden har drivtænder til tandhjulstræk.

For at opnå en jævn og konstant drift, er der indstøbt Aramid cord med ca. 15 mm. afstand, der sikrer, at båndet ikke strækker sig - selv ved meget store belastninger.

Tandhjulene er på lager i flere standardstørrelser som også passer til Habasit modulbånd.

Cleandrive er din garanti for et enkelt og rengøringsvenligt anlæg, der samtidig er let og problemfri at styre.

Inden for fødevareindustrien er der høje krav til bl.a. hygiejne, og som Cleandrive imødekommer på alle områder. Cleandrive-båndet er konstrueret uden hulrum, væv og sprækker, elementer som netop ville kunne udgøre en hygiejnerisiko, og som ligeledes gør det nemmere at rengøre. Cleandrive er desuden modstandsdygtig overfor aggressive rengøringsmidler og et bredt udvalg af kemiske stoffer.

Cleandrive leveres i to varianter: i ét- og to-tommer tanddeling (pitch).

Transportbånd i metal

Transportbånd leveres i almindeligt stål og rustfrit stål, som sikrer holdbarhed og hygiejnesikkerhed inden for f.eks. fødevarer. Metalbånd er specielt egnet når det drejer sig om fødevarer der forarbejdes ved enten meget høje eller lave temperaturer. Det kan f.eks. være fødevarer der skal bages eller steges eller grøntsager, der skal fryses ned. Vi leverer også stålbånd til spiraler.

FlexBelt er specialister i transportbånd i metal og fast partner for Twentebelts i Danmark. Vi leverer kundetilpassede løsninger inden for Twentebelts brede sortiment, og finder altid den optimale løsning til netop jeres produktion.

Læs mere om vores brede sortiment og løsninger inden for transportbånd i metal her.

Kompromisser er ikke godt nok for os. Derfor indgår vi i et tæt arbejde med vores leverandører og de professionelle fagfolk bag produktionen. Vores leverandør Habasit tilbyder en lang række transportbånd med forskellige overførsler, materialer og strukturer i flere farver, der er tilpasset de forskellige industrier.

Vi ønsker at skabe holdbare løsninger, hvor kvaliteten er i fokus. Materialerne og transportside strukturen er heraf udvalgt til at dække et stort spektrum af transportopgaver. Dette omfatter stor slidstyrke, høj kemisk modstandskraft, høj/lav temperatur modstandsdygtighed. Endvidere er alle forsynet med træklag, der giver en sikker overførsel af trækkraften. Mulighederne er mange, og vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at vejlede og rådgive dig i tilfælde af spørgsmål eller ønsket om investeringen i et nyt transportbånd. Hos Flexbelt tilbyder vi også tromlemotorer, som du kan læse mere om her på siden.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

”FlexBelt har været vores faste samarbejdspartner og leverandør i gennem mere end 25 år. Vi ideudvikler løbende på projekter for i fællesskab at finde den helt rigtige løsning. Flexbelt er vores samarbejdspartner, fordi de tør tage en hvilken som helst udfordring op inden for nye og specielle båndløsninger. De er løsningsorienterede, omstillingsparate og innovative – og ganske enkelt en pålidelig leverandør”.

Michael Pedersen, Purchasing Leader hos ABENA A/S.

”Vi har i samarbejde med FlexBelt gennemført nogle rigtig gode udviklingsprojekter, hvor vi har udviklet specialløsninger til flere af vores produktionslinjer. FlexBelt er en meget fleksibel samarbejdspartner. De kan rykke ud 24/7, deres teknikere er kanondygtige, og de kommer altid med kort varsel, når vi har behov for det”.

Svend Østergaard, CTO hos Easyfood A/S

Scroll to Top