Conveyor belts

Transportbånd

Conveyor belts

Transportbånd

Transportbånd

Flexbelt tilbyder dig et bredt sortiment af kundetilpassede transportbånd til netop dit behov.

For at kunne sikre dig det absolut højeste serviceniveau, lagerfører og producerer vi alt fra vores lokationer i Vejle og Frederiksværk.

Flexbelt repræsenterer de førende europæiske producenter af vævbånd, monolitiske bånd og trådbånd.

 

Kategori: transportbånd
Products Tags: transportbånd

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange åraige partner indenfor transportløsninger.

Megadyne

Megadyne tilbyder en bred vifte af tandremme og special tilpassede  produkter.

Vi vil gøre en forskel for dig 

Hos FlexBelt giver vi dig mulighed for, at få implementeret netop det transportbånd, som gør en forskel på dit anlæg. Alt afhængig af din branche og industri vil vi i et gensidig samarbejde finde en løsning, som gør en afgørende forskel.

Vores mål er at skabe de bedste forudsætninger for dig med en optimal og effektiv intern transport.

Stigende og faldende transportbånd

Vacuum transportbånd

Fødevarer transportbånd

Vejebånd

Accelerationsbånd

Metaldetektor transportbånd

I forbindelse med lette transportbånd er de kendetegnet ved en fleksibel konstruktion, som er baseret på bøjler. De er anvendelige til en lang række opgaver, der strækker sig fra alt materialehåndtering- og behandlingapplikationer. Denne type transportbånd vil kunne udformes, som de klassiske kassebånd i et supermarked eller anden alternativ. 

Tunge transportbånd er konstrueret i en amerikansk stil, hvilket har resulteret i generelt mere holdbarhed og højere stivhed. Det sætter højere krav til spændingerne for at køre korrekt. I praksis kan disse bånd sammenlignes med de anvendte i lufthavne over store dele af verden. 

Der sættes specifikke krav til transportbånd ved håndteringen af fødevarer, der skal have kvalitetsdygtig belægningsmateriale monteret. Dette skal egne sig til moderne fødevareprodukter. Her tilbyder vi dig transportbånd med en imponerende levetid og enestående ydelse. 

Et gummi transportbånd skiller sig ud, som ofte anvendes til grus, sten og lignende materiale, som sætter høje krav til ydelsen. Her vil de kunne tilpasses og skæres til den endelige konstruktion. Indenfor denne kategori findes ligeledes forskellige alternativer, som vi vil vejlede dig i, så du får fat i det helt rigtige.

Kompromisser er ikke godt nok for os. Derfor indgår vi i et tæt arbejde med vores leverandører og de professionelle fagfolk bag produktionen. Vores leverandør Habasit tilbyder en lang række transportbånd med forskellige overførsler, materialer og strukturer i flere farver, der er tilpasset de forskellige industrier.

Vi ønsker at skabe holdbare løsninger, hvor kvaliteten er i fokus. Materialerne og transportside strukturen er heraf udvalgt til at dække et stort spektrum af transportopgaver. Dette omfatter stor slidstyrke, høj kemisk modstandskraft, høj/lav temperatur modstandsdygtighed. Endvidere er alle forsynet med træklag, der giver en sikker overførsel af trækkraften. Mulighederne er mange, og vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at vejlede og rådgive dig i tilfælde af spørgsmål eller ønsket om investeringen i et nyt transportbånd. Hos Flexbelt tilbyder vi også tromlemotorer, som du kan læse mere om her på siden.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll til toppen