Conveyor belt in metal

Transportbånd i metal

Conveyor belt in metal

Transportbånd i metal

Transportbånd i metal

Flexbelt er partner for Twentebelt metalbånd

Flexbelt er blevet fast partner og forhandler for Twentebelt i Danmark. FlexBelt er specialister i transportbånd i metal med mange års erfaring og leverer kundetilpassede løsninger inden for Twentebelts brede sortiment. 

Vi tilbyder teknisk rådgivning, pålidelige leveringstider, hurtig respons og høj kvalitet i alle løsninger, Alle metalbånd fremstilles i Twentebelts topmoderne produktionsfaciliteter i Holland.

Transportbånd i metal bruges hovedsageligt i fødevareindustrien men også i kemisk industri og metalindustrien. Metal har flere fordele med hensyn til fødevarer; metal tåler både høje og lave temperaturer og er velegnet, hvor der er behov for at køle, fryse stege eller koge ingredienser.  Twentebelt metalbånd er godkendte i forhold til de gældende fødevarekrav, da de typisk anvendes i produktionsmiljøer, hvor der er høje krav til hygiejne og sikkerhed.

Kategori: transportbånd
Products Tags: transportbånd i metal

I samarbejde med

Twentebelt logo 2

Twentebelt har over 100 års erfaring i levering af kundespecifikke løsninger inden for metalbånd.
Twentebelt er blandt de førende leverandører af metalbånd til den globale fødevareindustri, hvor Eyelink Belt er det største produktområde og leveres til størstedelen af det globale marked.

Førende leverandør til OEM og fødevareindustrien

Twentebelt, der blev grundlagt i 1913 i den hollandske by Hengelo, har over 100 års erfaring i levering af kundespecifikke løsninger inden for metalbånd. Twentebelt har produktion i Kudowa-Zdrój i Polen, hvor de producerer de tre hovedproduktområder: Eyelink Belts, Wire Mesh Belts og Spiral Wirelink Belts.

Twentebelt er blandt de førende leverandører af metalbånd til den globale fødevareindustri, hvor Eyelink Belt er det største produktområde og leveres til størstedelen af det globale marked. 

Twentebelt udvider Flexbelts sortiment af metal transportbånd

Flexbelt leverer metalbånd i forskellige løsninger til fødevare, metal og kemisk industri. Transportbånd i metal anvendes i proceslinjer, renselinjer, frysetunneller, bageovne mm. Flexbelt leverer også løsninger til f.eks. bageri-, chokolade-, bryggeri-, fiskeindustrien og convenience food. 

Metalbånd har en bred vifte af applikationer; de kan bruges til fiturestegning, glacering, spray af vand på overflade og automatisk påføring af drys på produkter. Ved påføring af drys, som f.eks. på knækbrød eller chokoladekrymmel, falder de overskydende ingredienser nemt igennem båndets åbninger, så de kan genbruges. Metalbåndene har en hygiejnisk overflade, da båndene er bukket eller nittet sammen, og der er derfor ikke svejsninger, som kan opsamle smuds og rester. Båndet kan nemt skilles i sektioner for at sikre grundig rengøring.

Eyelink Belts

Eyelink metalbånd er solide og holdbare transportbånd, som har en flad og stabil overflade, der kan håndtere tunge men også ustabile og skrøbelige produkter. Der er mange forskellige typer af Eyelink metalbånd til en bred vifte af applikationer. De anvendes typisk til processer med tørring, vask, bageri, nedkøling, frost, pasteurisering, kogning, blanchering og friture. Eyelink metalbånd er produceret i overensstemmelse med de gældende fødevarecertificeringer, som f.eks. FDA, GMP
og 1935/2004/EC.

Den jævne overflade på Eyelink metalbånd modvirker ”tunnel effekt”, der normalt vil få produkter til at samle sig og blive fanget mellem metalbåndets forskellige lag. Båndets konfiguration gør det effektivt til dræning af luft og væsker, således de forskellige bearbejdningsprocesser i de forskellige båndzoner stort set ikke påvirker hinanden. Eyelink metalbånd udmærker sig ved en meget lang levetid selv ved kontinuerlig 24/7 drift.

Wire Mesh Belts

Wire Mesh Belts er ideelle til lette transportprocesser, som coating og glasur samt til positive fremtræk (Tandhjul). Wire Mesh-båndene er kendetegnet ved store åbninger, som gør dem effektive til at udføre en bred vifte af applikationer og processer. Wire Mesh specifikationer er justerbare, så åbningens størrelse kan ændres for at sikre minimum af kontakt mellem produktet og metalbåndet og dermed tilpasses processens specifikke behov. Metalbåndenes lave vægt sikrer energieffektivitet og reducerer varmeoptagelse. Wire Mesh metalbånd er hygiejnevenlige, da der er ingen skjulte områder i konstruktionen.

Wire Mesh metalbånd har de nyeste fødevarecertificeringer til fødevareforarbejdningsudstyr, som f.eks. FDA, GMP og 1935/2004/EC og er derfor velegnet til de mest krævende fødevareforarbejdningsprocesser. 

Wire Mesh metalbånd anvendes typisk til processer med tørring, nedkøling, opvarmning, dræning og lette overførsler som coating og glasur.

Et wire mesh transportbånd i metal med burgere på

Spiral Wirelink Belts

Spiral Wirelink Belts anvendes til en bred vifte af applikationer, lige fra transport af brede og tunge produkter, produkter med høj varme, meget små produkter til usorterede varer, der kræver stabile og tætte vævninger i båndet. 

Spiral Wirelink metalbånd er produceret i overensstemmelse med de nyeste fødevarecertificeringer, som f.eks. FDA, GMP og 1935/2004/EC. Det betyder, at Spiral Wirelink-bånd er velegnet til de mest krævende fødevareprocesser og typer af kontakt med fødevarer.

Spiral Wirelink metalbånd har en bred vifte af applikationer, og de bruges typisk til bagning, friture, tørring, nedkøling, frysning og pasteurisering. De er også særligt velegnede til ovnspiraler og ovntunneller. Spiral Wirelink-bånd er konfigureret med en perfekt afrunding, der giver en god produktoverførsel til det næste stadie i en proces. 

Vi er ligeledes eksperter i Transportbånd – herunder Vævbånd, Monolitiske bånd, Modulbånd og Cleandrive.

Closeup af spiral wire link transportbånd i metal med brød på

Kundespecifikke løsninger, rådgivning og hurtige leverancer

I samarbejde med kunden analyserer vi projektets specifikke krav til type og konfiguration af metalbånd og finder den optimale løsning. Flexbelt producerer metalbånd udelukkende efter kundeordre. Ved større og løbende produktionsordre indgår vi gerne en samhandelsaftale, hvor vi garanterer løbende leverancer med hurtige leveringstider. 

Vi har en 24-timers vagtordning, så opstår der fejl eller nedbrud på en produktionslinje, tilbyder vi hurtig support samt reparation af metalbåndet. Vores kompetente og erfarne montører rykker ud til vores kunder uanset tidspunkt på døgnet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information på Tlf.:  75 72 78 08.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top