Drive belt

Båndtransportør

Drive belt

Båndtransportør

FlexBelt Båndtransportør – komplet komponentleverandør

Som eksperter i løsninger til transportbånd samt underleverandør til maskinbyggere har FlexBelt indgående viden og erfaring i at rådgive og vælge de optimale komponenter til alle typer båndtransportørløsninger uanset behov.

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau. Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

FlexBelt er din komponentleverandør og deltager aktivt i byggeprocessen i tæt samarbejde med maskinbyggeren - fra ide til færdig båndtransportør. 

Vi rådgiver i komponentvalg til alle typer båndtransportører, uanset om det er en højhygiejnisk løsning eller en standard A til B-transportørløsning, og vi leverer til alle brancher. 

Komponenter til enhver type transportopgave

Transportopgaverne kan være meget forskellige. 

Det kan f.eks. være at flytte tunge eller lette materialer i større eller mindre mængder, eller det kan være fødevarer, der klistrer eller har en blød konsistens. Det kan også være en simpel transportløsning, hvor produkter skal transporteres fra A til B eller en procesløsning, hvor der indgår styringer eller robotter. Til hver type løsning skal der altid udvælges den rigtige båndtype i forhold til de vigtige parametre - hastighed, vedligeholdelse og levetid. 

FlexBelt er med fra start, når der skal konfigureres og bygges en båndtransportør. Vi rådgiver og udvælger komponenter i tæt samarbejde med maskinbyggeren, som bygger den samlede løsning. 

Uanset transportopgave og behov har FlexBelt den nødvendige specialistviden og indgående erfaring til at løse opgaven, og det er vigtigt for maskinbyggeren, som foretrækker at samarbejde med en leverandør, der har solid viden og erfaring på området.

FlexBelt er lagerførende i alle komponenter til båndtransportør

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af komponenter til enhver type båndtransportør, da vi er lagerførende i alle de vitale komponenter, som f.eks.:

Tromlemotorer

Glideskinne

Ruller

Flangelejer

Kileremme, tandremme, trækremme og rundremme

Vi kan derfor altid sikre hurtig levering til den samlede løsning.

Tromlemotorer til båndtransportør

En tromlemotor er en vigtig komponent, der indgår i en båndtransportør. Med de nye energieffektive og oliefrie synkronmotorer fra Momentum opnår du høj ydeevne og minimalt energitab grundet høj varmeresistens. De er desuden vedligeholdelsesfri og kan bevare sit moment – selv ved lave omdrejninger. De skal reguleres i en frekvensomformer med et spænd på 150 Hz helt ned til blot 1 Hz. 

Glideskinne til båndtransportør

En glideskinne er monteret mellem transportbåndet og en båndtransportør og sikrer at båndet glider med mindre friktion og dermed bruger langt mindre energi. FlexBelt leverer glideskinner i forskellige typer af plast, fx polyethylen, hvor de mest optimale plasttyper har høj viskositet og lav friktion, så slitage på transportbåndet er minimalt og dermed opnås en lang levetid. 

Vi anvender standard minimum PEHD 1000, der har en viskositet på helt op til 4000.

Som dansk partner for Habasit leverer FlexBelt et bredt sortiment af båndprofiler i polyethylen, der indgår i de fleste transportopgaver.

TriboPLUS® er den nyeste generation af polyethylen-plastmaterialer fra Habasit. Materialet er optimalt med hensyn til lav friktionskoefficient og høj slidstyrke, og hvor du kan reducere din friktion med helt op til 50%.

Læs mere om TriboPLUS ved at trykke på knappen neden for -> TriboPLUS – nyt effektivt plastmateriale til glideskinne.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top