Drum motors

Tromlemotor

Drum motors

Tromlemotor

Tromlemotor

FlexBelt leverer en ny type Tromlemotor i standard diameter ø82, ø113 og ø138. Tromlemotoren er en synkronmotor som mimimere energitab og derved undgår at blive varm. Synkron motoren har en meget høj ydeevne og bibeholder sit moment selv ved meget lave omdrejninger. Derudover er den oliefri og vedligeholdelsesfri. Den reguleres i en frekvensomformer ved 150Hz og kan reguleres helt ned til 1Hz.

Dette er helt unikt for en synkron motor. Du reducerer derfor dit behov for mange forskellige  udvekslinger til et lille antal, for at afdække et stort hastighedsinterval. Momentum synkronmotor er IP69K certificeret og kraftfuldrobust på grund at den specielle opbygning og placeringen af kuglelejerne.

Tilsammen resulterer det i en høj effektivitet, som sparer driftsomkostninger i den løbende drift.

Kategori: transportbånd
Products Tags: tromlemotorer

I samarbejde med

Momentum-Logo

Momentum udvikler næste generation af energi besparende tromlemotorer.

Fordelene ved en Momentum synkron tromlemotor

Tromlemotorer er ganske enkle og nemme at installere. Dertil er det ikke nødvendigt med meget vedligeholdelse. Yderligere vil du finde motorerne væsentlig nemmere at anvende i praksis, da der er færre reservedele at holde styr på. Det vil skabe en høj effektivitet, som sparer driftsomkostninger i den løbende drift hos enhver. Herunder vil følgende fordele være tilknyttet anvendelsen af en Momentum synkrontromlemotor.

Klik på billed.

Lav selvopvarmning

Høj ydeevne

Oliefri

Høje accelerationer

Afdækker stor hastighedinterval

Ingen nedbøjning ved høj bånd opspænding

Samarbejde i øjenhøjde

Det er vores fornemmeste opgave at yde en god service over for alle vores kunder. Vi ønsker at skabe et samarbejde, så du med sikkerhed får installeret det helt rigtige i din produktion eller øvrige proces. Af samme årsag tilbyder vi dig tromlemotorer fra vores professionelle og kompetente leverandør Momentum. Deres innovative tilgang og sans for kvalitetsmaterialer slår aldrig fejl. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig kraftfulde, robuste og energieffektive tromlemotorer.

Uafhængig af hvilken industri der er tale om, så kan vi hjælpe dig med at finde den optimale tromlemotor. Fællesnævneren for produktet vil være en høj effekttæthed med et minimeret effekttab. Dette er blandt andet et resultat af, at motoren er lukket. På denne måde vil det eneste, der bevæger sig være lejerne og svøbet. Kontakt os derfor allerede i dag, så vi kan vejlede og rådgive dig til at få et effektivt transportanlæg, som skaber den eftersøgte forskel.

Momentum Technologies

youtube-video-thumbnail

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top