Transportbåndsløsninger

Habasit Danmark

Transportbåndsløsninger

Habasit Danmark

Habasit Danmark

FlexBelt er partner for Habasit i Danmark

Habasit er en af FlexBelts mangeårige samarbejdspartnere, som vi siden 2009 har været fast partner og eneste produktionsenhed for i Danmark. Habasit er en førende global virksomhed inden for transport- og procesbånd og drivremme, som leverer innovative løsninger og services til industrien. Vi er desuden lagerførende i et bredt udvalg af Habasits produkter, som dækker ca. 80% af markedet.

Hos FlexBelt er vi specialister i transportbånd, og grundet vores mangeårige samarbejde, er vi teknisk velfunderet til at producere såvel standard- som kundetilpassede løsninger i Habasits brede sortiment. Vi tilbyder kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Habasit – pionerer i transportbånd

Historien om Habasit bygger på innovation og iværksætterånd. Virksomheden blev stiftet i 1946 af Fernand og Alice Habegger i Basel, Schweiz, som begge var drevet af missionen om at innovere og optimere transportbånd til perfektion - og det gennemsyrer stadig virksomheden. Efter 2. Verdenskrig var der mangel på transportbånd, og det blev startskuddet for Habasit til at designe og producere nye transportbånd – i høj kvalitet.

Habasits produkter og løsninger

FlexBelt leverer mange forskellige løsninger med Habasit produkter. Nogle af de anvendte løsninger fra Habasits brede sortiment er:

CleanDrive

Som navnet antyder, er CleanDrive et hygiejnisk transportbånd specielt egnet til fødevarer, som har en helt glat og jævn transportside, mens undersiden har drivtænder til tandhjulstræk. I modsætning til de friktionsdrevne transportbånd, er CleanDrive tandhjulsdrevet, og den metode kræver et væsentligt lavere energiforbrug. For at opnå en jævn og konstant drift, er der indstøbt Aramid cord med ca. 15 mm. afstand, der sikrer, at båndet ikke strækker sig - selv ved meget store belastninger. Med CleanDrive garanterer vi et enkelt og rengøringsvenligt bånd, der samtidig er let og problemfri at styre.

HabasitLINK

De modulære bånd er støbt i termoplastiske materialer og forbundet med stænger(pinde) i fast plast, som også fås i rustfrit stål, PE, PP, PA og POM, afhængig af kravet til båndets slidstyrke. Det modulære, plastiske design forbedrer båndets styrke og holdbarhed, og forøger båndets levetid.

De tandhjulsdrevne modulbånd er produceret efter de højeste standarder, og HabasitLINK-serien tæller over 100 forskellige typer modulbånd og komponenter. De modulære bånd fås i forskellige båndbredder og til forskellige formål.

HabiPLAST

Habasit har designet en serie af komponenter som plastprofiler, kæder, tandhjul m.fl., som fungerer som plug-in enheder til HabasitLINK modulbåndene, og som kan løse de kundespecifikke løsninger. Således kan vi designe en specialløsning med Habalink-bånd og HabiPLAST-komponenter, som ingen anden standardløsning kan klare. Løsningerne anvendes hyppigt inden for bl.a. transport- og fødevareindustrien.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top