About us

Om os

About us

Om os

Om os

Vi laver transportbånd til intern transport
tilpasset dit behov

Ikke to workflow eller virksomheder er ens. Derfor skal den interne transportløsning også tilpasses den enkelte virksomhed.

Så enkel er baggrunden, for at FlexBelt siden 1996 har produceret kundetilpassede transportbånd, tandrem og service til virksomheder inden for

Fødevarer

Medicin

Trykkeri

Pakkesortering

Lager

Trævarer

Først udfasede vi pvc transportbånd til fødevareindustrien. Siden har vi konsekvent stillet de højeste krav til materialernes kvalitet i forhold til fødevaresikkerhed, rengøring og hygiejne.

Som sidste skud på stammen arbejder vi med sporbarhed. Vi tilbyder mærkning med UV Laser af alle vores transportbånd, så det også efter længere tid er muligt at finde tilbage til materialets alder og type.

Hos FlexBelt findes der ingen standardløsninger. Vi leverer kundetilpassede transportbånd og tandremme i de bedste materialer.

Vores  23 medarbejdere er nøje udvalgt og har kendskab til produkterne fra den anden side af bordet. Det er din garanti, for at vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning.

Vi har 250 båndtyper på lager i store ruller i vores produktionshal i Vejle. Her skærer, svejser og huller vi selv hele transportbåndet, så det passer til den valgte løsning – uden ventetid på underleverandører.

Alle vores løsninger er unikke. Vi har en meget hurtig produktionstid, og vi leverer cirka 30 procent af  vores ordrer portofolie inden for 24 timer.

Du vil derfor aldrig komme til at mangle et transportbånd eller tandrem.

Vagtordning

Går et bånd i stykker i løbet af natten, sætter vores vagthold produktionen af et nyt i gang med det samme. På den måde er vi med til at sikre, at kundens produktion ikke forsinkes unødigt.

Rådgivning

Vi rådgiver vores kunder ved opstart af nye transportløsninger ud fra vores erfaring og viden om workflow og materialevalg inden for lige præcis den pågældende branche.

Samarbejde

Vi samarbejder med maskinbyggere om at levere den rette løsning til den enkelte kunde.

Opmåling

Vi opmåler de forskellige båndtyper i kundens produktion, så vi kan sikre hurtig ombytning af dele, hvis materiellet går i stykker eller er slidt op.

Serviceaftale

Vi servicerer transportbånd efter nærmere aftale hver måned eller en gang i kvartalet.

FlexBelt samarbejder med de bedste producenter af transportbånd og tandremme i Europa.

Derved sikrer vi, at vores produkter altid lever op til de højeste standarder i forhold til hygiejne, rengøringsvenlighed og fødevaresikkerhed.

Vi fører produkter, som kræver et minimum af vedligeholdelse og har en lang levetid. Det giver mening både økonomisk og i forhold til ressourceudnyttelse, når det angår medarbejdere og råvarer.

Tromlemotorer, som vi på det kraftigste anbefaler, når transportbåndet skal drives frem, er fx langt mere energieffektive end andre motortyper.

Vi følger med i udvikling og innovation inden for tromlemotorer, drivremme, elastiske transportbånd til fødevarer og metalbånd.

På den måde kan vi rådgive vores kunder om nye materialer eller teknologier, som er relevante for netop deres branche.

Habasit - verdens førende leverandør af transportbånd

BEHAbelt – leverandør af elastiske bånd i høj kvalitet til fx fødevarer

Momentum – leverandør af kvalitetsmotorer til transportbånd

Kadem – leverandør af transportbånd i metal af høj kvalitet

Flexbelt samarbejder kun med de bedste producenter i Europa. Derved sikrer vi os, at vi lever op til de højeste standarder og krav, til både miljø, natur og mennesker.

Vi leverer certifikater og datablade på alle komponenter som skal i kontakt med fødevarer.

Kontakt Flexbelt

vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon...

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top