Om os

Siden starten i 1996 har vi specialiseret os indenfor produkter til intern transport. Det hele startede med en ide om at levere bedre produkter, specielt til fødevare industrien, hvor udbuddet på dette tidspunkt hovedsageligt var transportbånd fremstillet af PVC materialer. Henrik Sørensen startede derfor et samarbejde med ”LUCTOR” en Hollandsk leverandør der havde specialiseret sig fremstilling af transportbånd i nutidige og miljøvenlige materialer, der ved fremstilling og bortskaffelse holder et stort Focus på miljøet.
2008 skiftede vi navn til det mere Danske FLEXBELT A/S for at sikre vores konstante vækst på det Danske marked, som nu også omfatter et stort produkt program af tandremme. Vores speciale inden for denne produktgruppe er - hurtig levering - specielle belægninger leveret fra eget værksted.

2009 indgik vi et samarbejde med Habasit om distributionen af de kendte ”Habasit” transportbånd til det Danske marked. Habasit er verdens største og førende indenfor området lette transportbånd og drivremme. Vi kompletterer herved vores brede formåen inden for intern transport. I samarbejdet med Habasit medfølger endvidere et stort produkt program af Modul transportbånd - det rengøringsvenlige Cleandrive transportbånd – transportkæder - rundremme - fladremme samt et globalt dækkende service netværk.

Vores målsætning for fremtiden, er at fastholde den positive udvikling og sammen med Dansk industri at tilføre og udvikle merværdi inden for alle vores produktgrupper og service områder.

Kontakt Flexbelt

vi er aldrig længere væk en den nærmeste telefon...

+45 7572 7808