Helheden er den afgørende

Transportkæder er et centralt element ved transport, acceleration, deacceleration, positionering og hvis der er krævet foldning af det transporterede papir. Ofte anvendes en transportkæde for at hjælpe med at skabe et komplet transportsystem. Betydningen af kæden vil variere alt afhængig af den enkelte installation. Dertil kan det også være nødvendigt med flere kæder for at fuldende systemet og skabe den helt rigtige løsning.

Konstruktionen, funktionen og designet vil dertil kunne variere efter behov og ønske. Selve kæden kører beskæftiget af tandhjul, der varierer i konstruktionen med materialerne plastik og metal. Her er anvendelsen af metal utrolig modstandsdygtig overfor korrosion og vandskader, hvilket derfor naturligt ofte indgår indenfor industrien. Når korrosionen holdes på et minimalt niveau, vil der ikke forekomme rust i så omfattende grad. Yderligere vil metallet i højere grad kunne bøjes, hvilket er anvendeligt med vedvarende belastning.  

Forskellighed er en prioritet

Alt afhængig af specifikke applikationer, som er nødvendige for den enkelte, vil der være forskellige kædetyper. Dertil vil den gældende industri sætte enkelte krav til transportkæden, dog anvendes de indenfor et bredt aspekt. Her spænder det fra elektronik, tekstil såvel som fødevarer af mange slags. Den alsidige anvendelsen gør dem ideelle for netop dig. Vores udbud af transportkæder er fuldt kompatible med industriensstandarder, hvilket vil lede til en større omkostningseffektivitet og pålidelighed for dig. Vi tilbyder dig blandt andet de følgende typer

 • Slat top kæder
 • LBP kæder
 • Flexi kæder

Slat top transportkæder er kendetegnet ved lige og radiusløbende plastkæder. Her vil der være tilknyttet et stort og fladt område til transporten. Disse anvendes blandt andet i bredt udstræk inden for fødevarebranchen. 

LBP transportkæder minder ved selve konstruktionen om de udbredte slat top. Der er dog monteret små ruller på toppen. Dette skaber en akkumulerende transport og bruges ofte i forbindelse med kasser eller lignende materiale. 

Flexi kæder skiller sig ud med deres fleksibilitet, som anvendes til modulære transportsystemer. Eksempelvis kunne de være anvendelige inden for emballageindustrien eller lignende. 

Vores leverandører er verdens førende inden for området og yder en altid høj kvalitet. Du vil af vores kompetente personale opleve en professionel vejledning og rådgivning inden for produkterne, så du får skabt et fremragende og effektivt transportsystem internt i din produktion. Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål. 

Udvikling skaber resultater

Der er sket store udviklinger inden for området med intern transport, og vi ønsker at give dig muligheden for at følge med. Gennem investeringen i nye transportkæder vil der kunne ledes til større udnyttelse og større effektivitet. Innovation og kvalitet er nøgleord, som driver udviklingen og viser vej til fremtidens muligheder. Hamid maskinremmene er det nyeste skud på produktprogrammet. Disse remme kan alle samles uden anvendelse af lim, samlingen udføres ved sammensmeltning i en tilhørende fikseringsskinne, der samtidig sikrer, at samlingen bliver 100% lige. Det tager ca. 10 minutter at lave en samling, det betyder, at driftsstop tiden bliver minimal.

Egenskaber:

 • Simpel og lim fri samlingsmetode
 • Ensartet langsgående fleksibilitet
 • Lavt energiforbrug
 • Små valse diametre
 • God dimensionsstabilitet
 • Høj slidstyrke
 • Overflader der er tilpasset transport opgaverne
 • Elastiske bånd typer
Scroll til toppen