Tandremme

Eksperter i tandremme

Tandremme

Eksperter i tandremme

Tandremme og tandremsløsninger er Flexbelt eksperter i

Eksperter i tandremme

FlexBelt er eksperter i tandremme – vi finder altid en løsning til jeres opgave

Vi har arbejdet med design og produktion af tandremsløsninger i knapt 25 år og har derfor indsamlet solid viden på området. Vi har indgående viden om konstruktion af specialløsninger inden for tandremme, så vi finder altid den rigtige tandremsløsning til netop jeres konkrete opgave. Her på siden kan du hente mere information om, hvad FlexBelt tilbyder inden for tandremme og tandremsskiver:

  • Vi konstruerer specialiserede tandremsløsninger til alle formål
  • Vi leverer tandremme til en konkurrencedygtig pris
  • Nyttig viden om levetid og udskiftning af tandremme
  • Vi guider dig til det rigtige materialevalg – specielt tandremme af gummi og termoplastisk polyuretan (PU)

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange åraige partner indenfor transportløsninger.

Megadyne-A

I samarbejde med Megadyne, tilbyder vi en bred vifte af tandremme og specialprodukter designet til at opfylde specifikke kundekrav.

Vi hjælper dig med den rigtige tandremsløsning

Det er afgørende at finde den helt optimale tandremsløsning, når det drejer sig om præcision i jeres transportflow. Er du i tvivl, om hvordan tandremmen skal designes, eller hvordan en medbringer eller en belægning skal smeltes eller fræses sammen med tandremmen eller om den nøjagtige lockning af huller i tandremmen, kan du altid kontakte FlexBelt. 

Vi har i de sidste 25 år konstrueret og fremstillet tusindvis af standard- og specialløsninger inden for tandremme, så vi finder også den rigtige løsning til jeres projekt.

Vi tilbyder et bredt program af forskellige typer tandremme – både standardremme og specialfremstillede remme op til 600 mm. i båndbredde. Vi er lagerførende i standard tandremme i gummi XL, L, H, XH,3M,5M,8M,14M og i PU T2,5, T5, AT5, T10, AT10, der anvendes i mange forskellige maskiner. Det kan være ventilationsanlæg, transmissioner, generatorer, rullebaner, boremaskiner, pakkemaskiner, specialmaskiner, posemaskiner eller fræsere.

Maskinremme og rundremme produceres efter opgave og anvendes oftest i specialmaskiner og rullebaneanlæg og fungerer enten som drivrem eller transportrem. Det samme gælder plastkileremme, der også produceres efter opgave.

Vi oplever jævnligt, at en kunde skal bruge en ny tandrem eller specialløsning hurtigt. Vi er derfor lagerførende i alle råmaterialer, så vi kan producere en specialiseret tandrem inden for få dage. 

Vi leverer ligeledes alle relevante data og dokumentationer hvad enten det er tandremsløsninger til fødevarebranchen eller til andre brancher.

Tandremme og tandremsløsninger er Flexbelt eksperter i

Den optimale tandremsløsning til den helt rigtige pris

Vi samarbejder med de førende producenter af råmaterialer, så vi kan altid levere eller producere lige netop den tandremsløsning, der optimerer jeres maskinløsning eller transportopgave. Vi leverer årligt mere end et tusinde forskellige tandremsløsninger, hvor ca. 90% er specialfremstillede tandremme.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores tandremsløsninger. Men det er vigtigt for os at fremhæve, at en optimal løsning, der sikrer den eksakte ydeevne, måske godt kan være en lidt dyrere løsning, men den tjener sig hjem på den lange bane. Har I fået installeret den optimale tandremsløsning, sikrer I dermed en kontinuerlig drift og undgår driftstop eller unødig nedetid, som hurtigt kan blive en kostbar affære.

Derfor anbefaler vi altid den bedste tandremsløsning i forhold til transportopgavens krav, mhp. at opnå længst mulighed holdbarhed og uden at gå på kompromis med kvalitet.

Tandremmes levetid og udskiftning efter behov

Tandremme er en af de helt vitale dele, der sikrer at f.eks. en motor eller et transportbånd kører præcist, effektivt og kontinuerligt. Der kan være forskellige årsager til at remmen er defekt eller ikke kører optimalt:

  • Tandremmen kan være knækket. Det vil sædvanligvis betyde maskinstop eller nedbrud på transportbåndet.
  • Tandremmen er ikke opspændt korrekt, hvilket medfører ujævn og ineffektiv drift.
  • Tandremmen kan være slidt eller med belægninger på remmen. Det medfører, at maskinen eller transportbåndet f.eks. kører med lavere hastighed, og dermed opnår et mindre output.
  • Det er ikke den optimale tandrem til transportopgaven, som betyder ineffektiv drift af maskinen eller transportflowet.

Det er vigtigt at holde opsyn og foretage jævnlige tjek af jeres tandremme. Den normale levetid for en tandrem er ca. 2-3000 driftstimer, men erfaringer viser, at hvis den rigtige tandremsløsning anvendes, både i forhold til kvalitet og materialevalg, så kan den fungere upåklageligt i op til 6-8000 driftstimer.

Hvis uheldet er ude med en defekt tandremsløsning, tilbyder FlexBelt service 24/7- og vi sender en specialist ud til jeres produktion på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Med vores indgående viden og mange års erfaring garanterer vi, at vi altid finder en løsning på jeres problemstilling. På grund af vi er lagerførende i standard tandremme og råmaterialer til specialløsninger, kan vi hurtigt levere en ny. Mere end 30% af vores ordrer leveres inden for 24 timer.

Tandremme og materialevalg

Hos FlexBelt tilbyder vi et bredt udvalg af tandremme i høj og miljøvenlig kvalitet. Vi leverer et bredt program af standardtandremme samt specialfremstillede tandremsløsninger i gummi og termoplastisk polyuretan. Vi garanterer en kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige tandremsløsning til dit projekt. Vi er desuden opdaterede på de nyeste materialer og teknologier, fordi vi samarbejder med de bedste europæiske producenter af råvarer på området.

Hos FlexBelt garanterer vi miljøvenlige materialer og høj kvalitet ved fremstilling af tandremsløsninger. Vi ser en vigtig udviklingstendens inden for tandremme, hvor der udvikles og produceres i nye materialer, så man f.eks. kan undgå at benytte lim i produktionen af tandremme. I stedet for lim, smelter man de forskellige dele sammen på tandremmen i en miljøvenlig proces, hvilket tilgodeser både miljøet og medarbejdere.

Miljøvenlige maskinremme

Et af de nyeste produkter i vores sortiment er en maskintandrem fra Hamid, som er et godt eksempel på denne miljøvenlige løsning. Disse maskintandremme kan alle samles uden anvendelse af lim, og samlingen udføres ved sammensmeltning i en fikserings skinne, der samtidig sikrer, at resultatet bliver 100% lige.

Vi anbefaler vores kunder at skifte til Hamid maskinremme, hvis de er på udkig efter effektive og omfattende remløsninger, der er pålidelige og med lang levetid. Udskiftning og montering til de populære tandremme kan gennemføres relativt hurtigt. Det tager ca. 10 minutter at lave en samling, og det betyder, at driftsstoppet på jeres produktion holdes på et minimum.

Tandremme og materialevalg til fødevarebranchen

Hos FlexBelt leverer vi mange specialløsninger til fødevarebranchen.Vores brede sortiment af plast kile-& rundremme omfatter derfor også fødevaregodkendte materialer i forskellige farver. De mest anvendte farver til fødevarer er blå og hvid.

Disse tandremme leveres i både ru og glatte overflader samt med og uden forstærkningscord. Desuden leverer FlexBelt kileremmene med forskellige belægninger, som f.eks. supergrip, Linatex, PUtex og Tenax, der leveres både som rundremme og kileremme i forskellige hårdheder, fra shore 55D til 65A.

Scroll til toppen