Machine belts

Fladremme

Machine belts

Fladremme

Fladremme

Oplev forskellen på fladremme

Fladremme er centrale elementer ved transport og herunder selve fremstillingsprocessen. De mange funktionelle egenskaber tilknyttet omfatter evnen til at formidle, fremskynde såvel som bremse ned.

Disse fladremme vil gøre en forskel i din fremstillingsproces, som leder direkte til en større effektivitet med fokus på en optimal og finjusteret ydeevne.

Kategori: remme
Products Tags: fladremme

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Flexbelt giver dig muligheder

Vi hos Flexbelt er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en altid høj kvalitet og den nyeste teknologi inden for området, der leveres af vores samarbejdspartner Habasit.

Hamid maskinrem er det nyeste skud på produktprogrammet. Disse remme kan alle samles uden anvendelse af lim. Samlingen udføres ved sammensmeltning i en tilhørende fikserings skinne, der samtidig sikrer, at samlingen bliver 100% lige.

Monteringen og 25 af de populære fladremme vil ikke gå unødigt udover din produktion. Det tager ca. 10 minutter at lave en samling, det betyder, at driftsstop tiden bliver minimal. Vi anbefaler derfor vores kunder at skifte til Hamid fladremme, hvis de er på udkig efter effektive og omfattende bælteløsnigner, der er pålidelige med en tilhørende lang levetid. 

Maskinrem genskaber:

Simpel og lim fri samlingsmetode

Ensartet langsgående fleksibilitet

Lavt energiforbrug

Små valse diametre

God dimensionsstabilitet

Høj slidstyrke

Overflader der er tilpasset transport opgaverne

Elastiske båndtyper

Dine behov er i fokus

Der findes et varieret udbud af fladremme, som alle er monteret med forskellige materialer. Alt afhængig af den enkelte kunde og de dertilhørende forhold, så vil vi i samarbejde med dig finde frem til den helt rigtige løsning. De følgende er alle forskellige produkttyper

Hamid

Polyamide

Polyurethane

Hamid maskinrem anvender en fleksibel sammenklæbningsmetode. Der skal derfor ikke anvendes klæbelim, men tværtimod giver det anledning til et overlegen produkt, hvor der er en imponerende ensartethed. Dertil kan det tilføjes, at disse kræver en minimal vedligeholdese. 

Polyamide fladremme kræver en klæbebaseret metode. Denne type kan klare en overbelastning, hvortil der forhindres resterende forlængelse. Derudover vil man i højere grad undgå dyre driftsstop, da omspænding er unødvendigt. 

Polyurethane fladremme har brug for fleksible klæbefrie sammenføjningsmetode på samme vis som Hamid maskinrem. På trods af en høj elasticitet forbliver folien stabil efter indkørsel. Yderligere vil monteringen tillade en hurtig installation, der ligeledes minimerer driftsstop.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top