Round belts

Rundremme

Round belts

Rundremme

Rundremme

Rundremme kan bruges i mange typer transportsystemer og i mange forskelligartede brancher som fødevare-, emballage og byggematerialeindustrien.

En rundrem laves i polyuretan eller polyester, hvilket både giver høj elasticitet og lang produktlevetid. De kan svejses enkelt på stedet med et varmespejl, hvorfor det ikke er nødvendigt at skille anlæg eller installation fra hinanden for at montere nye rundremme.

Flexbelt har egen produktion af endeløse samlede rundremme til rullebaneanlæg, og kan leverer fra dag til dag.

Kategori: remme
Products Tags: rundremme

I samarbejde med

Habasit-logo-White-H75px

Habasit er vores mange åraige partner indenfor transportløsninger.

Behabelt-A

Sammen med BEHAbelt leverer vi, vores kunders ønsker og behov, indenfor alle typer bånd.

Rundremme til enhver industri

Hos Flexbelt tilbyder vi rundremme til enhver industri for at sikre tilfredse kunder gang på gang. Det er vores fornemmeste opgave at udbyde et attraktive sortiment til dig, så du kan finde netop det, som gør den ideelle forskel. Rundremme og kileremme ses inden for en lang række anvendelser ved transportteknologi og installationer. Dette hænger uløseligt sammen med, at der indenfor området fremstilles forskellige størrelser, former og designs, hvortil de anvendte materialer er forskellige. Derfor sættes der høje krav fra den enkelte kunde, som vi altid gør en ære ud af at indfri, så du kommer hjem med det helt rigtige.

En rundrem vil variere i den brede vifte af profiler. Vi hos Flexbelt samarbejder med det kompetente og erfarne Behabelt, som leverer en altid høj kvalitet, der stemmer overens med vores professionelle forventninger til produkterne. Her anvendes der polyurethan og polyester til fremstilling for at skabe en altid optimal ydelse i sammenhæng med en lang levetid i disse applikationer. For os handler det om at levere en større effektivitet, der senere vil kunne lede til en omkostningsgevinst for dig.

Anvendelsesområdet vil tilgodeses

Altafgørende i valget af den optimale rundrem er anvendelsesområdet og de dertilhørende produkter. Generelt anses der at være en alsidig brug, hvor blandt andet de følgende er udbredt

Fødevareindustrien

Emballageindustrie

Byggematerialesektoren

Fødevareindustrien skiller sig særligt ud ved anvendelsen af rundremme, eftersom der fortsat sker store ændringer inden for området. Dertil udvikles kravene til fødevaresikkerheden, der driver udviklingen af forholdene. Hos Flexbelt ynder vi altid at holde os opdateret omkring retningslinjerne, så vi kan yde dig den bedst mulige rådgivning og vejledning.

Egenskaberne bag konstruktionen

Rundremme har tilknyttet en høj elasticitet, der gør dem anvendelig til brugen inden for intern transport. Dertil er de ganske enkle at svejse på stedet. Det betyder derfor også, at man ikke behøver at skille ens anlæg eller installation fra hinanden for at montere nye rundremme. Det vil aktivt nedsætte omkostningerne og vedligeholdelsen.

Til monteringen er der ofte tale om to forskellige svejseteknikker, som udgør enten rørsvejsning eller overlappende svejsning. Det afgørende til bestemmelsen af teknikken vil være forstærkningen af profilerne. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top