Coating toothed belts

Belægningstandremme

Coating toothed belts

Belægningstandremme

Belægnings-
tandremme

Belægningstandremme har en mønstret overflade, som gør, at det påmonterede transportbånd sikkert kan anvendes til transport og positionering, hvor der er krav om en optimal og præcis placering af det transporterede produkt.

Belægningstandremme er lavet i TPU, termoplastik polyurethan, som bl.a. kan modstå fedt og slid, samtidig med at det er elastisk.

Kategori: Tandremssystemer
Products Tags: belægningstandremme

I samarbejde med

Megadyne

I samarbejde med Megadyne,
tilbyder vi en bred vifte af tandremme
og specialprodukter designet til at
opfylde specifikke kundekrav.

Belægningtandremme

Hos Flexbelt er det vores fornemmeste opgave at tilbyde alle vores kunder en løsning, der ikke kun gør en forskel i deres arbejde men ligeledes leder direkte til en højere effektivitet. Vores udbud af HabaSYNC belægningstandremme anvendes til transport og positionering, hvor der er krav om en optimal og præcis placering af det transporterede produkt. Disse vil understøtte applikationer til lineære bevægelser og transport. I sådanne sammenhæng vil det være gældende, at den optimale ydelse kræver produktplacering.

HabaSYNC leveres med forskellige tand delinger både i metrisk og tomme mål. Her er der fokus på materialevalget, som altid er af en høj kvalitet i kombination med avancerede fremstillingsprocesser, der leveres af vores erfarne og kompetente samarbejdspartner Habasit. I den teknologiske udvikling går de forrest med innovative løsninger, der sikrer optimal ydeevne for den enkelte. Remmene samles efter kundens ønske om bredde og længde. Der er et stort udvalg i medbringere og andre accessories, der kan fastgøres til remmene efter kundeønske.

Belægningstandremme af enhver slags

Til fremstillingen af vores avancerede belægningstandremme anvendes materialet TPU, der nærmere beskrevet er termoplastik polyurethan. Der er tilknyttet mange fordele ved anvendelsen. Her modstanden overfor fedt og slid, hvortil der er tilknyttet en stor elasticitet.

Hos FlexBelt udbydes der et omfattende udvalg blandt andet de følgende

Tandremme med sporingsguide

Tandremme til fødevarebehandling

Tandremme til skrøbelige produktbevægelser

Sporingsguider anvendes for at integrere båndsporing i applikationer. I mange tilfælde vil det være anvendeligt ved lange smalle bælter, der bruges til at flytte diverse produkter.

Tandremme til anvendelsen i våde miljøer vil kræve en god modstand, så de kan imødekomme industriens behov. De specialudviklede løsninger vil give dig netop de nødvendige egenskaber.

Ved transport af skrøbelige og følsomme dele eller produkter skal belægningstandremmen tilpasses dette. Af samme årsag tilbyder vi dig muligheden for, at transportsiden kan være beklædt med antistatisk stof. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.

Du kan også læse mere generelt om vores tandrem og tandremsløsninger her.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top