Remsamler

Remsamler

Remsamler

Remsamler

Med en remsamler kan transportbånd forlænges eller repareres, uden at det er nødvendigt at skifte hele båndet. Mekaniske remsamlere er enkle at montere og sikrer, at transportbåndet kan fortsætte fejlfrit.

FlexBelt hjælper med at finde den remsamler, som passer bedst til dit behov og din produktion.

Kategori: transportbånd
Products Tags: remsamler

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Læs mere om vores samarbejde her: Habasit Danmark

Remsamler

Når produktionen udvides eller lægges om, betyder det også, at den interne transportløsning skal tilpasses. Transportbåndet skal enten være længere eller kortere, og i begge tilfælde er det nødvendigt at samle båndet et nyt sted. Heldigvis er det muligt at føje en ny sektion af samme type transportbånd til den eksisterende med en mekanisk remsamling.

Vi kan anbefale en mekanisk remsamling med hængsel eller plade fremfor at svejse båndet sammen på ny. Remsamling kan med fordel bruges når tiden er afgørende for at komme op at køre produktionen hurtigst muligt igen. Svejsning er mere tidskrævende og kræver ofte et nyere bånd for at kunne smelte enderne ordentligt sammen.

Lad os hjælpe dig med at vælge den remsamling som passer bedst til dit transportbånd.

Remsamler som hængsel eller plade

Afhængig af den produktion, som transportbåndet indgår i, kan remsamleren enten bestå af små hængsler eller af en fastmonteret plade, som holder enderne sammen.

Hængsel

Hængsler fås i alle størrelser og materialer og anvendes til transport af mange forskellige typer produkter. Det fungerer på den måde, at hængslets dele monteres på hver af de to ender, som skal samles. Typisk består det af en række kroge, som griber ind imellem hinanden og samles på bagsiden med en gennemgående split.

Plade

Samling af et transportbånd med en fast plade er nødvendig, når båndet fx skal transportere materialer, som ellers kan drysse eller trænge igennem samlingen.

Pladen sættes fast imellem de to ender af transportbånd, som skal samles, med nitter, hæfteklammer eller bolte.

Stort udvalg af materialer

Mange størrelser

Enkel montering

Stor fleksibilitet

Sikker, funktionel løsning

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om vores tandrem og tandremsløsninger her, og vores tandremme og tandremssystemer her.

Scroll to Top