Vi har løsningen til dig 

Vi tilbyder dig muligheden for at få implementeret plastskinner i din produktion. HabiPLAST programmet omfatter ekstruderede såvel som maskinfremstillede skinner til understøttelse og styring af modulbånd og kæder. Anvendelsen af plastskinner finder sted indenfor mange forskellige brancher herunder emballering, farmaceutisk og fødevareforarbejdning. En plastskinne fra os hos Flexibelt vil være ideel som supplement til modulære bælter, transportkæder og øvrige faktorer, der er med til at sammensætte og opbygge et optimalt transportsystem inden for dit erhverv.   

Materialet der anvendes til HabiPLAST produkterne er PE med en høj molekylevægt. Dette hænger uløseligt sammen med de mekaniske egenskaber, som vil forbedres. Her sikres en stor slidstyrke, høj slagfasthed og trækstyrke.

Plastskinner er til din fordel

Plastskinner har mange fordele tilknyttet sig, dog er de gennemtrængende og mest overbevisende, at hele ydelsen vil forbedres, samt vedligeholdelsen vil reduceres. Her refereres til særligt vedligeholdelsen af rullekæder, kilerem og bælter. Det vil udgøre en omkostningseffektivitet for dig og din produktion. Dertil vil der sikres, at kæderne kører korrekt på lige og omkring kurver. 

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at skabe en større ydelse og effektivitet i dit arbejde. I vores samarbejde med den verdens førende Habasit giver vi dig muligheden for at få forskellige bredder og tykkelser, der anvendes som fleksibel glidestøtte. Af samme årsag står vores kompetente medarbejdere klar til at yde en professionel rådgivning, som tager udgangspunkt i dig og dine behov. 

Nøgle egenskaber:

  • Lav friktion
  • Selvsmørende
  • God vibration og støj absorbering
  • Høj slidstyrke
  • Høj kemisk resistens
  • Ingen fugtoptagelse
  • Stor slagstyrke

Enhver branche med ønske om effektivitet

Vores kunder har alle forskellige behov og specifikke applikationer, der skal tilgodeses. Dette formår vi gang på gang gennem en professionel tilgang, der har den største ydeevne for dig. Vores plastskinner er blandt andet populære inden for fødevarebranchen, hvor der er mulighed for specialdesignet dele for at opnå det bedste resultat. I håndteringen af flasker og lignende, der skal fyldes og pakkes vil vores produkter gøre en forskel for dig. Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål.

Scroll til toppen