Cleandrive

Cleandrive

Cleandrive

Cleandrive

Cleandrive

Cleandrive er et superhygiejnisk transportbånd til transport af fødevarer. Det har en helt glat og jævn transportside, mens undersiden har drivtænder til tandhjulstræk. Tandhjulene er på lager i flere standard størrelser og passer også til modulbånd.

Cleandrive er din garanti for et enkelt og rengøringsvenligt anlæg, der samtidig er let og problemfri at styre.

Kategori: transportbånd
Products Tags: cleandrive

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Cleandrive er anerkendt på markedet

Mulighederne er mange på et voksende marked med en stor teknologisk udvikling. Af samme årsag er det hos Flexbelt vores fornemmeste opgave at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter, der aldrig slår fejl. Habasit Cleandrive har været på markedet i flere år og har vundet stort indpas i deres imponerende effekt. Det har en helt glat og jævn transport side, kombineret med driv tænder på undersiden beregnet for tandhjuls drift. Det er anerkendt for deres sikre og hygiejniske forarbejdning. Det er skabt ud fra en enkel og rengøringsvenlig opbygning af anlæggene, samt let og problemfri styring af båndet. For yderligere at sikre en jævn og konstant kraftoverføring, er der indstøbt kevlar tråde med 15 mm. afstand. Dette sikrer at båndet ikke strækker sig, selv ved meget store belastninger.

Vi finder den rigtige version

I forbindelse med Cleandrive er det muligt at vælge mellem to forskellige versioner, som er de følgende

Positive drive belts

Friction drive belts

Begge versioner er fremstillet af specialiseret produktionsteknologi, der opfylder de strengeste hygiejnekrav. Det er imidlertid ikke det eneste. Der ydes en altid enestående og imponerende ydelse og omkostningseffektivitet, som vil gøre en markant forskel for hele driften. Dette er blandt skabt ud fra anvendelsen af materialet premium TPU, som har en overlegen slidstyrke og en modstandsdygtighed over for mikrobiologiske angreb. Cleandrive er forstærket med aramid cord , der skaber en altid pålidelig stabilitet. Yderligere giver dette en længere levetid.

Inden for fødevareindustrien sættes der høje krav, som Cleandrive imødekommer på alle områder. Konstruktionen er helt uden hulrum, væv og sprækker. Alle ting som ville kunne udgøre en fødevare risiko. Yderligere vil det også gøre det meget nemmere at rengøre. Cleandrive er endvidere modstandsdygtig overfor aggressive rengøringsmidler og et bredt udvalg af kemiske stoffer.

Habasit Cleandrive opfylder kravene for de mest anvendte regulativer:

FDA og EU, materialer med fødevarekontakt

NSF

USDA Meat and Poultry

USDA Dairy

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top