Metal band

Metalbånd

Metal band

Metalbånd

Metalbånd

Trådbånd

Metalbåndets konstruktion giver optimal hygiejne og rengøringsvenlighed. Transportbånd i metal er derfor et oplagt valg til løsninger inden for fødevarer, metal og kemisk industri.

Overfladen er vedligeholdelsesfri og giver muligheden for anvendelse ved både høj og lav temperatur, herunder afkøling, tørring, stegning eller afvaskning.

Kategori: transportbånd
Products Tags: metalbånd

I samarbejde med

Twentebelt logo 2

Twentebelt

Kvalitet er vores topprioritet

FlexBelt arbejder hver dag på at optimere mulighederne for vores kunder. Her har vores store erfaring og viden inden skabt grobund for vores brede sortiment i høj kvalitet. 

Vi tilbyder teknisk rådgivning, pålidelige leveringstider, hurtig respons og høj kvalitet i alle løsninger, Alle metalbånd fremstilles i Twentebelts topmoderne produktionsfaciliteter i Holland. Virksomheden har eksisteret siden 1913 og er en af de førende leverandører af metalbånd til bl.a. den globale fødevareindustri.

Bredt sortiment i metalbånd

Transportbånd i metal anvendes i proceslinjer, renselinjer, frysetunneller, bageovne mm. Flexbelt leverer også løsninger til f.eks. bageri-, chokolade-, bryggeri-, fiskeindustrien og convenience food. 

Twentebelt metalbånd er godkendte i forhold til de gældende fødevarekrav, da de typisk anvendes i produktionsmiljøer, hvor der er høje krav til hygiejne og sikkerhed.

Metalbånd har en bred vifte af applikationer; de kan bruges til friturestegning, glasering, spray af vand på overflade og automatisk påføring af drys på produkter. Metalbåndene har en hygiejnisk overflade, da båndene er bukket eller nittet sammen, og der er derfor ikke svejsninger, som kan opsamle smuds og rester. Båndet kan nemt skilles i sektioner for at sikre grundig rengøring.

Metalbånd i interne produktionsflow

Metalbånd er yderst anvendelig i produktionens interne transportprocesser, da transportbåndene egner sig til såvel de tunge som de lette opgaver. Med metalbåndenes åbne strukturer i forskellige dimensioner er de desuden anvendelige og effektive til små og større produkter. Desuden sikrer en lille radius på vendenæsen  sikker overførsel til og fra metalbåndet.

Flexbelts brede sortiment i metalbånd fra Twentebelt omfatter:

Eyelink metalbånd med kager på

Eyelink Belts

Eyelink metalbånd er solide og holdbare transportbånd, som har en flad og stabil overflade, der kan håndtere tunge men også ustabile og skrøbelige produkter.

Et wire mesh transportbånd i metal med burgere på

Wire Mesh Belts

Wire Mesh bånd er kendetegnet ved store åbninger, som gør dem effektive til at udføre en bred vifte af applikationer og processer.

Closeup af spiral wire link transportbånd i metal med brød på

Spiral Wirelink Belts

Spiral Wirelink bånd anvendes lige fra transport af brede og tunge produkter, produkter med høj varme, meget små produkter til usorterede varer, der kræver stabile og tætte vævninger i båndet. 

 

Læs mere om Flexbelt brede sortiment af transportbånd i metal her.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top