Monolithic elastic bands

Monolitiske elastiske bånd

Monolithic elastic bands

Monolitiske elastiske bånd

Monolitiskebånd

Monolitiske
elastiske bånd

Flexbelt lagerføre og producerer er meget stort udvalg af forskellige typer af Monolitiske Elastiske bånd.  Disse bånd er helt unikke og velegnede til transport af fødevarer, da båndet ikke har nogen former for væv. Derved undgås trevler på båndkanterne og at båndet bliver uhygiejnisk på bagsiden.

Du får mulighed for at kombinere de mange forskellige overfladestrukturer og bagsidestrukturer til netop dit behov.

Vi kan på svejse medbringer og bølgekanter. Båndende kan produceres i to forskellige hårdheder. Undersiden kan være hård for at opnå så lidt friktion så muligt, og oversiden meget blød for at opnå så høj en friktion så muligt, til at fastholde produktet som transporteres.

 

Kategori: transportbånd
Products Tags: monolistiske elastiske bånd

I samarbejde med

Behabelt-A

Sammen med BEHAbelt leverer vi, vores kunders ønsker og behov, indenfor alle typer bånd.

Vi føler os udfordrede til at omsætte innovative ideer til praksis for at udvikle og levere meningsfulde produkter.

 

Førende indenfor en række forskellige kombinationer

Indenfor intern transport såvel som fremstillingsproces anvendes der i udbredt grad elastiske bånd, der nærmere bestemt udgør monolitiske bånd. Disse bånd er karakteriseret som transportbånd, der indgår som en central del af et transportanlæg. Af samme årsag sættes der høje krav til innovative løsninger, som yder en høj kvalitet og funktionelle egenskaber. Dertil ses der en fortsat stigning inden for industrielle processer, som udvikler området i stigende grad. Der stræbes efter at finde den bedste sammenhæng mellem effektivitet, kapacitet og sikkerhed.

Vores professionelle leverandører fremstiller og designer elastiske bånd i et bredt udvalg, så der med sikkerhed er et produkt, der gør den afgørende forskel. I deres innovative og nysgerrige søgen efter de bedste produkter, har de formået at skabe forbedringer i levetiden og minimere risici. Derudover giver vi hos Flexbelt dig muligheden for at kombinere overfladestruktur, materialefunktioner og farver, så du får præcis de elastiske bånd, der passer til din produktion.

Elastiske bånd til enhver anvendelse

De monolitiske elastiske bånd har tilknyttet flere fordele og egenskaber, der gør dem i stand til at klare selv krævende applikationer. I anvendelsen af PU materialet gives der mulighed for at anvende disse til uemballeret fødevarer i bredt udstræk. Der vil dog være forskellige retningslinjer, forarbejdningsprocesser og maskiner alt afhængig af industrien. De følgende er alle industrier, der ville kunne drage stor gavn af anvendelsen af vores populære elastiske bånd

Fødevarer

Emballage

Logistik

I fødevareindustrien er der sat høje krav til fødevaresikkerheden, som vi realiserer til mindste detalje. De elastiske bånd er konstrueret i en hårdhed, som skaber en høj slidbestandighed, der bevares på trods af våde omgivelser og hyppig rengøring. Yderligere er båndene altid godkendt til brug i fødevareproduktion.

Emballage industrien sætter i højere grad krav til overfladestrukturen, som muliggør en optimal vedhæftning på det elastiske bånd. Dertil er det afgørende, at vi i samarbejde får skabt de bedste forudsætninger for en pålidelig produktoverførsel.

Et velfungerende og pålideligt transportsystem hænger uløseligt sammen med valget af de rigtige elastiske bånd. På denne måde vil den interne logistik være målrettet og tilgodeset for at skabe en forskel.

Materialeegenskaber

BEHAbelt transportbånd tilbyder desuden meget nyttige specialfunktioner, som gør dem velegnede også til de mest krævende transportbåndsanvendelser.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

FDA/EF-overensstemmelse for strukturerede overflader. FDA/EF/USDA-overensstemmelse for glatte overflader

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Metal-detekterbare transportbånd til størst mulig
levnedsmiddelsikkerhed.
Disse produkter er en del af PU SAFE-serien.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Hydrolyse-resistente transportbånd til brug i varme, fugtige og våde miljøer.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Speciel sikring mod UV-C stråling

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Antistatisk afl edende transportbånd med fremragende mekaniske egenskaber.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Røntgen-detekterbare transportbånd til størst mulig levnedsmiddelsikkerhed.
Disse produkter er en del af PU SAFE-serien.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Mikrobe-resistente transportbånd giver ikke grobund for mikroorganismer.

BEHAbelt elastische FB_DK_Broschuere 2018_rev1.indd

Unik overfl adebehandling, der giver optimal frigivelsesegenskaber og bedste rengøringsvenlighed på grund af den afrundede struktur.

Scroll to Top