Skraber

Skraber

Skraber

Skraber

Transportbånd til fødevarer skal være rene og bakteriefri. Derfor er det nødvendigt med en skraber for enden af båndet, som kan holde det fri for de rester af råvarer, som nødvendigvis sidder fast.

FlexBelt hjælper med at finde den rigtige skraber til dit formål, hvad enten det er i fødevareindustrien, som producent af bage materiel eller emballage. Derved sikres en hygiejnisk produktion, som slider minimalt på transportbåndet.

Kategori: transportbånd

Products Tags: skraber

I samarbejde med

Habasit: flexbelt er mangeårige partner og tilbyder Habasits transportbåndsløsninger i Danmark

Habasit er vores partner indenfor transport- og procesbånd samt på drivremme.
Et omfattende salgs- og servicenetværk, med en kvalificeret teknisk rådgivning, korte og sikre leveringstider, samt hurtig respons og et højt kvalitetsniveau.

Vi går forrest

Fødevareindustrien er afhængig af, at hele produktionen foregår så hygiejnisk som muligt. Overfladerne skal være egnet til fødevarer, og der må selvfølgelig ikke kunne ophobes rester, som udgør en sundhedsrisiko noget sted i den løbende produktion.

Det gør skrabere til transportbånd til en afgørende faktor i et rent produktionsmiljø. Skrabere fjerner fastklistrede rester af det materiale, som transporteres. På den måde undgås, at der samler sig materiale, som kan føre til bakterievækst og i værste fald forurening af fødevarer.

Skraber i TPU

Skrabere skal være effektive uden at ridse eller slide hårdt på selve transportbåndet, så det undgås, at levetiden på båndet nedsættes. Det er der især en risiko for, hvis skraberen er lavet af hård plast eller metal.

Derfor anbefaler FlexBelt skrabere i TPU, som er et både fødevareegnet og miljøvenligt materiale med en lang holdbarhed.

Flere skrabere på samme bånd

Nogle produktionsmiljøer gør det nødvendigt at have to skrabere monteret på det samme bånd. Fx hvis materialet som transporteres er meget groft og vådt eller klistret. Den første skraber placeres lige efter båndets afslutning.

Den anden skraber placeres nedenunder båndet hvis der er brug for en ekstra rengøring af båndet. Her kan skraberen også placeres i de tilfælde hvor der ikke er behov for grundig rengøring, dvs. hvis materialet er tørt og let kan fjernes.

Derfor er TPU-skrabere det foretrukne valg:

Høj hygiejneeffektivitet ved brug med olie, vand eller rengøringsmidler

Passer til alle typer materialer og transportbånd

Bage materialesektoren

Reducerer risikoen for nedetid

Ekstra høj fødevaresikkerhed

Bage materialesektoren

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top