Wire belts

Trådbånd

Wire belts

Trådbånd

Trådbånd

Trådbånd

Trådbåndets konstruktion giver optimal hygiejne og rengøringsvenlighed. Transportbånd med trådbånd er derfor et oplagt valg i bl.a. fødevareindustri og landbrug.

Overfladen er vedligeholdelsesfri og giver muligheden for anvendelse ved både høj og lav temperatur, herunder afkøling, tørring, stegning eller afvaskning.

Kategori: transportbånd
Products Tags: trådbånd

I samarbejde med

Kadem-logo-4F

Kadem 

Kvalitet er vores topprioritet

FlexBelt arbejder hver dag på at optimere mulighederne for vores kunder. Her har vores store erfaring og viden inden for området skabt grobund for vores kompetente og kvalitetsdygtige sortiment af trådbånd. Vores trådbånd leveres altid af vores pålidelige samarbejdspartner KADAM. Virksomheden har eksisteret siden 1996 og er en af førende producenter i Europa af metal transportbånd.

Trådbånd har en lang række anvendelsesmuligheder, der strækker sig bredt inden for industrierne. Dette er blandt andet skabt på baggrund af gode kemiske, mekaniske og termiske egenskaber, som ikke blot tilgodeser men leverer særdeles gode egenskaber. Dette gør trådbånd optimale inden for bl.a. følgende brancher

Landbrug

Fødevarer

Generel industri

Gennem en dynamisk udvikling har trådbånd fået en større og meningsfuld betydning og rolle inden for den generelle industri. Dette er yderligere på baggrund af den vedligeholdelsesfrie overflade såvel som den åbne struktur. På denne måde åbnes der op for muligheden med højere og lavere temperaturer her køling, tørring, stegning eller afvaskning.

Transport i produktionen er afgørende

Trådbånd er et yderst medgørlig produkt at anvende i ens interne transport, da det egner sig til de tungere såvel som lette opgaver. Det betyder dertil også, at på trods af den åbne struktur vil det være muligt at gøre brug af trådbånd til små og mindre produkter. Derudover skaber en lille radius på vendenæsen gode muligheder for overførsel til såvel som fra trådbåndet.

Som et resultat af førende leverance er der skabt mulighed for at øge produktionskapaciteten markant, hvilket har udvidet ikke blot produktsortimentet men samtidig opgraderede kvaliteten betydeligt. Hos Flexbelt er det derfor vores fornemmeste opgave at tilbyde dig trådbånd til enhver installation, hvor du kan se værdien og skabe en forskel. Trådbånd har yderligere en unik konstruktion, som giver en optimal hygiejne og en rengøringsvenlighed, der ikke er til at sammenligne.

Vi tager gerne kontakten

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top